Random stuff · Ştiri

Fanii K-pop se unesc pentru a salva planeta!

Pentru pământ: un proiect global marca K-POP!

În urmă cu câteva zile, a circulat un tweet despre cum se pot da bani pentru a se repara catedrala Notre Dame din Paris (mai exact, s-au strâns peste un miliard de dolari), dar când vine vorba de salvarea planetei, toată lumea se face că nu aude.

La câteva ore de la postare, un k-poper a venit cu o idee: cum ar fi să transformăm asta într-un proiect de ziua planetei? Fanii k-pop sunt cunoscuți pentru proiectele impresionante de ziua idolilor, așa că inițiativa a fost apreciată de mulți.

Și așa a început să se organizeze proiectul! Fata care a venit cu ideea a trimis mesaje la mai multe pagini de fandom, pentru a se strânge și a crea diferite conturi în care se pot dona bani. Mesajul trimis a fost unul scurt și la subiect: „Comunităţii K-Pop: Dacă nu aveți posibilitatea să donați, vă rugăm să strângeți gunoiul, să folosiți mai puține sticle de plastic, etc. Haideți să oprim, pentru puțin timp, războaiele între fani și să salvăm planeta”.

Pentru ca informațiile să nu se amestece, s-a creeat un cont de Twitter special pentru această cauză, cu numele @FortheEarth.

Stadiul Proiectului: Se așteaptă ca un link pentru donații să fie gata până în iulie. Organizațiile pe care le vrem nu sunt încă decise. Până acum, avem 100 de pagini din diferite fandomuri care ne sunt de ajutor. Vom avea mai multe actualizări în zilele următoare. Mulțumim”.

În cazul în care doriți să obțineți detalii și să intrați în proiect, puteți face acest lucru accesând contul de Twitter, să trimiteți un email la projectfortheearth@gmail.com sau puteți aștepta până în luna iulie pentru a dona. Dacă știți o pagină de Twitter a unui idol care poate ajuta, puteți să lăsați numele contului în tweet-ul fixat la început sau trimiteți un email la projectfortheearth@gmail.com.

Cred că aceasta este o inițiativă foarte bună, în special pentru unii fanii care în ultimul timp au luat-o puțin razna. A sosit momentul să vă afirmați într-un mod pozitiv!

Reclame

Un gând despre „Fanii K-pop se unesc pentru a salva planeta!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s