Nana și Jang Ki Yong sunt numai râsete la filmările pentru “Kill It”

Watch: Nana And Jang Ki Yong Are Full Of Laughs In “Kill It” Behind-The-Scenes Video

Serialul marca OCN – “Kill It” – a dezvăluit un clip cu cele petrecute în spatele camerelor de filmare.

Clipul începe cu Nana și Jang Ki Young ce filmează o scenă intensă, în care personajul Nanei, Kim Soo Hyun, este înjunghiat în spate. Cu toate acestea, tensiunea dispare când Nana tot continuă să încurce numele personajului din replicile ei. În loc să spună “Yoon Ji Hye,” Nana tot spune “Hong Jung Hee,” provocând râsete din partea producătorului. Chiar și colegul ei, Jang Ki Yong, o tachinează strigându-i, ”Adună-te! E Yoon Ji Hye!”.

Ji Il Joo, care joacă personajul Yoon Jung Woo în serial, a dovedit că și el îi poate face pe ceilalți să râdă, deoarece când se pregătea pentru o scenă cu el și protagoniștii, trebuia constant să meargă înainte și înapoi pentru a ajunge la mașina din spatele lui. De asemenea, a intrat într-o ‘ceartă’ drăguță cu Jang Ki Yong în ceea ce privește diferența de înălțime. Apoi, conștientizând situația a zis – ”Mi-e frică. Camerele surprind totul.”

Apoi, Jang Ki Yong le-a făcut fanilor inima să bată mai tare când a început să glumească pe seama colegei sale, actrița Noh Jung Ui. Acesta tot o striga “Yiseul” și “Aseul” care sunt prescurtări ce vin de la numele personajului ei, însemnând Seulgi drăguță și, respectiv, frumoasa Seulgi.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s