“Angel’s Last Mission: Love” dezvăluie posterele cu protagoniștii

INFINITE’s L, Shin Hye Sun, Lee Dong Gun, And More Star In Character Posters For “Angel’s Last Mission: Love”

Pe 29 aprilie, noul serial de miercuri-joi “Angel’s Last Mission: Love” a lansat posterele cu cele șase personaje principale.

Drama marca KBS spune povestea de dragoste dintre o balerină și un înger. Shin Hye Sun va interpreta rolul balerinei Lee Yeon Seo, care nu crede în dragoste, iar L va juca rolul îngerului răutăcios Kim Dan, care trebuie să o ajute pe Lee Yeon Seo să-și găsească dragostea, pentru a se putea întoarce în cer.

În posterul actriței Shin Hye Sun este următorul mesaj – “Sper că nu voi ajunge să depind de nimeni. Nimeni nu mă iubește” – ce surprinde singurătatea personajului, iar în posterul membrului INFINITE scrie – “Chiar dacă va trebui să întorc lumea pe dos, te voi face! Cu siguranță te voi face să te îndrăgostești!”, ce denotă firea foarte hotorâtă și încrezătoare.

Pe lângă afișele cu cei doi protagoniști, au mai fost lansate cu Lee Dong Gun, care joacă rolul unui CEO carasmatic și care la fel nu crede în iubire – „Nu am în plan să mă îndrăgostesc. Nu am încredere în nimeni”- și cu Kim Bo Mi ce interpretează rolul unei alte balerine și totodată rivala lui Shin Hye Sun. Posterul ei are următorul citat – „Voi dansa având în gând o singură persoană.”

Do Ji Won și Kim In Kwon sunt ultimii doi actori care încheia lista protagoniștilor. Do Ji Won este lidera trupei de balet și are ca citat – „Nu mă voi întoarce la cum eram. Voi face orice pentru asta”, iar Kim In Kwon este un alt înger, ce are ca deviză – „Niciodată să nu te implici în treburile ființelor umane. Amin!”

“Angel’s Last Mission: Love” este un serial fantastic ce va avea premiera pe 15 mai.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s