Park Min Young ne arată chimia ei cu restul distribuției “Her Private Life

Park Min Young Shows Great Chemistry With Co-Stars In “Her Private Life”

Park Min Young se poate înțelege bine cu oricine!

Serialul “Her Private Life” este difuzat pe canalul tvN și spune povestea lui Sung Duk Mi, care duce o viață dublă: este administrator al unei galerii de artă și, după muncă, se trasnsformă într-o fană înrăită, și a șeful ei morocănos Ryan Gold (Kim Jae Wook).

Până acum, Park Min Young ne-a arătat chimia ei uimitoare cu partenerului ei din serial, Kim Jae Wook. Însă, în ciuda faptului că cei doi au o relația falsă, aceștia ne-au arătat multe momente drăguțe și adorabile, desprinse dintr-o poveste reală de dragoste și, acest lucru, i-a făcut pe telespectatori să aibă mari așteptări pentru cuplu.

Park Jin Joo, care joacă personajul Lee Seon Joo, este o altă fană a k-pop starului Cha Si An (ONE), și împreună cu Park Min Young ne-au lăsat un citat memorabil, care descrie chimia lor – “Persoana pe care trebuie să o întâlnești nu e sufletul tău pereche, ci sufletul tău pereche de fangirl.”

Un alt tip de chimie s-a stabilit pe parcursul serialului între Park Min Young și Ahn Bo Hyun, care joacă rolul lui Nam Eun Ki, prietenul din copilărie al protagonistei. Prietenia lor apropiată ne-a dezvăluit personalitățile lor și faptul că se tachinează ca doi frați.

“Her Private Life” este difuzat în fiecare zi de miercuri și joi.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s