Drama “Abyss” oferă un trailer extins plin de scene polițiste și momente comice!

Ahn Hyo Seop și Park Bo Young se vor regăsi în tot felul de situații incredibile în serialul “Abyss”.

Trailerul extins pentru “Abyss”, un serial tvN care va fi lansat în data de 6 mai, oferă multe informații și scene interesante, pe care vă invităm să le descoperiți puțin mai jos. “Abyss” va spune povestea a doi oameni care mor și sunt readuși la viață, în alte corpuri.

Din respectivele fragmente MV aflăm în primul rând identitatea personajelor principale și descoperim fragmente din viețile lor trecute. Go Se Yeon ( Park Bo Young) și Cha Min ( Ahn Hyo Seop) sunt doi prieteni din copilărie care sunt readuși la viață datorită unei pietre magice, Abyss. Amândoi vor căuta să afle secretul morților lor și vor avea parte de o mulțime de aventuri, situații comice și înfricoșătoare.

În timp ce Go Se Yeon este total nemulțumită de noua ei înfățișarej, Cha Min se trezește ca un chaebol chipeș și este mai mult decât fericit. Aflăm retrospectiv că, în viața anterioară, fusese un bărbat extrem de urât, și că fosta lui iubită a dispărut într-un mod misterios, dar și că ajunge să fie acuzat de moartea lui Go Se Yeon.

Park Bo Young își demonstrează carisma de procuror talentat, dar, de asemenea, face inimile să tresalte cu dialectul său, atitudinea drăguță și farmecele pe care personajul său le folosește în investigații, pentru a descoperi adevărul.

Alte personaje care sunt conectate la piatra magică Abyss sunt doctorul Lee Sung Jae (jucat de Oh Young Chul), care are două personalități diferite, detectivul de omucideri Park Dong Chul (jucat de Lee Si Eon), care o confundă pe Go Se Yeon cu fosta lui iubită, și logodnica lui Cha Min Jang Hee Jin (interpretată de Han So Hee), care dispare misterios.

 

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s