Fanii europeni MONSTA X fac trend pe twitter #MXINFOEUROPE + cer explicații de la Starship

V-ați gândit și voi să mergeți la unul dintre concertele trupei MONSTA X din Europa din această vară? Fanii europeni MONBEBE care vor bilete și-au cam pierdut răbdarea și cer socoteală de la agenția Starship pentru că nu oferă nicio informație în acest sens.

Trupa MONSTA X a dat deja startul turneului mondial “WE ARE HERE” și a susținut primele două concerte în Seul în luna aprilie. Fanii mondiali MONBEBE sunt încântați de noul turneu mondial și abia așteaptă ca idolii să poposească aproape de ei.

Au fost lansate toate datele de vânzare ale biletelor și locațiile concertelor – mai mult, vânzările de bilete au fost deja încheiate – cu excepția concertelor din Europa. În plus, vânzările de bilete ale concertelor din S.U.A., care vor avea loc după concertele Europene, au început deja pe 29 martie.

Fanii MONBEBE din Europa sunt încântați de concertele care vor avea loc la Madrid, Amsterdam, Paris, Londra și Berlin, la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie. Cu toate acestea, au așteptat mult timp informații, dar încă nu a fost nimic dezvăluit. Fanii au cerut de la Starship Entertainment mai multe informații deja de foarte mult timp.

Încă din 7 aprilie, un MONBEBE au cerut de la Starship informații cu privire la concertele europene pe fancafe-ul trupei și KiHyun personal a răspuns dulce în engleză: „Noi nu uităm niciun MONBEBE. Nu vă faceți griji cu privire la asta „.

Timpul este presant pentru că fanii trebuie să rezerve bilete de avion, hoteluri, etc. MONBEBE spanioli au început hashtag-ul #MXINFOEUROPE [pentru informații despre concertele europene MONSTA X ] în 27 aprilie, în speranța că Starship Entertainment și organizatorii vor începe să dea informatii. Alte fandomuri europene, precum cel francez, au împărtășit hashtag-ul.

MONBEBE din Europa se întreabă de mult despre acest lucru cu sau fără hashtag-ul pe rețelele de socializare. Iată câteva exemple de mai jos.

Să sperăm că informații despre locațiile și biletele concertelor din Europa vor fi dezvăluite cât mai curând.

Sursa: kpopmap

7 gânduri despre „Fanii europeni MONSTA X fac trend pe twitter #MXINFOEUROPE + cer explicații de la Starship

  1. Kim Autor post

   da … din pacate nu avem inca o piata solida si o comunitate de fani care sa se mobilizeze puternic. campaniile de solicitare de concerte din Ro abia strang cateva sute/mii de semnaturi din Ro. si pot adauga aici ca artistii traiesc din concerte si din vanzarea de bunuri cu numele lor si albume. in afara lumea are alti bani si alta filozofie…. pentru cei care citesc comentariul meu, rugamintea mea este sa urmareasca petitiile pt concerte in Ro cum ar fi cele de pe mymusictaste si sa le semneze!

   Apreciază

   Răspunde
   1. Raluca

    Am semnat multe petitii, insa nu a avut nici.un efect 😥😥 faza aia cu Suga cand a zis ca vrea sa vina si in Romania, intrebarea e, stie de existenta ei? Eu cred ca a zis doar asa, a si spus ca vrea sa mearga peste tot unde nu a fost … Scuze ca am adus in discutie alt membru din alta trupa la acest articol… ❤️Aproape toti strainii stiu doar de Dracula din Transilvaniaatat 😂😂. A fost in 2018 Ravi in Bucuresti, insa nu am putut sa merg… Vreau sa mai vina si alte trupe… Vad cat mai multe stiri despre kpop la TV, si e de bine. 😍

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Kim Autor post

     eu am fost la Ravi si am semnat si eu petitii si o sa o mai fac….. f bine ca ai semnat si continua sa o faci si sa informezi lumea atunci cand observi un eveniment important…. si sper ca in timp sa fie din ce in ce mai multa lume activa in acest sens. fighting! p.s. nu ma bag in treaba cu Suga pt ca la asa o trupa mare managerii decid locatiile si e greu sa aduci cea mai mare trupa K pop in Ro.. dar este posibil, sa nu uitam ca in ultima vreme multe nume mari au venit aici… dar comunitatea K-pop nu este inca destul de vizibila (raman la parerea asta)

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s