Ratingul K-dramei “Mother Of Mine” crește semnificativ

În acest week-end, ratingul general al serialului “Mother Of Mine”  a cunoscut o creștere importantă.

Potrivit institutului Nielsen Coreea, episodul din 5 mai al dramei de weekend a înregistrat ratinguri medii la nivel național de 23,4% în prima jumătate și de 29,3% în a doua parte.

Nu numai că  evaluările recente ale dramei marchează o creștere accentuată față de prima zi din weekend (când „Mother of Mine” a înregistrat ratinguri medii de 19,5% și 24,8%), dar vizionarea medie pentru a doua jumătate a dramei a fost aproape de 30%.

Serialul de familie spune povestea lui  Kang Mi Ri ( Kim So Yeon), o directoare de marketing ambițioasă și o femeie de carieră din cadrul unei companii mari, care în realitate este fiica abadonată a lui Jeon In Sook (jucată de Choi Myung Gil), președinta companiei, o femeie ambițioasă care a preferat să se mărite cu un chaebol și să îi crească  acestuia fiul,  pe Han Tae Joo (interpretat de Hong Jong Hyun).

În episodul de duminică, mama și fiica se recunosc și se împacă, iar Kang Mi Ri începe să își recunoască sentimentele față de Han Tae Joo (care joacă rolul unui debutant și își ascunde identitatea de chaebol în companie), cei doi fiind la început de relație.

Recordul absolut al dramei este de 32,1 procente de rating, dar în acest weekend serialul a dominat piața de audiență din Coreea de Sud. Totodată, ratingurile mari ale serialului au făcut să crească vertiginos popularitatea lui Hong Jong Hyun.

 

 

Sursa: hancinema

3 gânduri despre „Ratingul K-dramei “Mother Of Mine” crește semnificativ

  1. Kim Autor post

   exact! nici mie nu imi plac dramele de fam dar si eu sunt dependentaaaaaa de asta!!!!!! se vede ca sunt si actorii faini 🙂 cred ca imi place si ideea de femeie puternica si il ador pe actorul principal 😀

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Iris

    Da e super cute actorul, îl ador mai mult acum că a primit rol bun (faţa de serialul Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo – ce mă enerva rolul lui), iar actrița principală tânără e genială 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s