Coregrafii lansate de idolii kpop în ultima săptămână

Nu doriți o altă porție de coregrafii? Căci unii idoli vin din sălile de practică!

Au pierdut ceva timp până au decis cine ce costume să aleagă, iar rezultatul este unul drăguuuț~💕! Copilașii din TXT au dansat, încă o dată, coregrafia melodiei „Cat & Dog”, doar că în costume de animale! Și oops, să fie papucul ăla încă de la coregrafia specială pentru „Go Go”?

Membrii NU’EST s-au îmbracat la patru ace pentru un video special, pentru o versiune „filmată de aproape” a coregrafiei pentru „BET BET”. O trupă de vizuali? Da, Minhyun a avut dreptate. (dar fața lui Aron la 2:11 mă face să râd, sorry😂)

Kim Dong Han și-a dorit să prezinte coregrafia pentru melodia „FOCUS” ca la carte, dansat perfect, fără greșeli, fără glume. A fost cândva maknae? Nu prea cred, tipul ăsta nu mai are nimic inocent la el. Rutina de dans e prea energică, puternică și wow. Dar Hannie, vei veni cu încă o versiune, nu?

Aparent am învățat refrenul pentru că îmi place. Toată coregrafia e creată bine, iar dacă ar aparține unei melodii mai populare ar putea face ravagii… e trupa ENOi, un grup rookie cu 7 membri ce vine de la agenția Kithewhale. ENOi a debutat pe 19 aprilie cu melodia „Bloom”, melodie a cărei coregrafie o puteți viziona mai jos:

Și ultimele sunt fetele din Dreamcatcher, ce au transformat coregrafia lor într-un videoclip pentru piesa „Over The Sky”, ce a fost filmat în natură, în lumina soarelui. Iar genul lor muzical este prea subapreciat de public, de aceea vă sfătuiesc mult să ascultați măcar melodia lor, e foarte bună.

Atât pentru acum! Alte coregrafii vor fi săptămâna viitoare, bba-bba!

2 gânduri despre „Coregrafii lansate de idolii kpop în ultima săptămână

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s