Serialul “Romantic Doctor Kim” se pregătește de sezonul 2!

Actorii K-dramei “Romantic Doctor Kim” vorbesc despre sezonul 2.

Agențiile Han Suk Kyu, Yoo Yeon Seok și Seo Hyun Jin au răspuns la rapoartele despre al doilea sezon al dramei “Romantic Doctor Kim”.

În februarie 2018, au existat știri că “Romantic Doctor Kim” se întoarce pentru un al doilea sezon, iar SBS a precizat că a fost doar în discuție și că nimic nu a fost confirmat încă.

Pe 13 mai au fost difuzate diferite rapoarte privind revenirea principalilor actori din primul sezon, iar o știre chiar menționa că Han Suk Kyu este confirmat pentru al doilea sezon.

Ca răspuns, agenția Clover Company a lui Han Suk Kyu a clarificat: „Este adevărat că am discutat despre „Romanticul Doctor Kim 2″ de la SBS, dar nu a primit o ofertă oficială de filmare”.

SBS a explicat, de asemenea, că „apariția lui Han Suk Kyu a fost în discuție de multă vreme, iar el așteaptă în prezent [să vadă] scenariul”.

În aceeași zi, agenția lui Yoo Yeon Seok, King Kong by Starship, a declarat: „El nu a primit niciodată o ofertă oficială pentru” Romantic Doctor Kim 2.” Am discutat numai despre posibilitatea apariției lui. Datorită diferitelor activități programate, el a decis în cele din urmă să nu joace în el.” Când a fost întrebat despre următoarea sa producție, agenția sa a răspuns că în prezent se află în căutări.

Drama medicală “Romantic Doctor Kim” a fost difuzată din 2016 până la începutul anului 2017 și a obținut ratinguri mari de până la 27,6%. În prezent, SBS se pregătește de al doilea sezon și a dezvăluit că data permierei nu a fost încă decisă.

 

Sursa: soompi

 

 

Un gând despre „Serialul “Romantic Doctor Kim” se pregătește de sezonul 2!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s