Kim Min Kyu se transformă într-un idol seducător pentru drama “Perfume”

K-drama “Perfume” dezvăluie personajul pe care îl va interpreta Kim Min Kyu, care dovedește că are o carismă de idol!

În  “Perfume”, Kim Min Kyu va interpreta rolul unui idol super popular.

Serialul este o nouă poveste de dragoste fantastică dintre un designer de modă (interpretat de Shin Sung Rok) și un model misterios care are o a doua șansă la viață (interpretată de Go Won Hee).

Pe 14 mai drama a dezvăluit noi fotografii ale lui Kim Min Kyu în rolul personajului Yoon Min Seok, un idol multi-talentat și renumit în întreaga lume, cu fani pe tot globul. Motto-ul lui Yoon Min Seok este că are nevoie de doar trei secunde pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de el, lucru dovedit de numărul lui de fani din ce în ce mai mare.

În fotografiile recent lansate, Yoon Min Seok zâmbește strălucitor salutând mulțimea care țipă la o întâlnire cu fanii din Coreea. Nu numai că uimeste publicul interpretând o baladă dulce, dar și cu fanservice-ul său de clasă A.

Scena întâlnirii cu fanii a marcat prima filmare a lui Kim Min Kyu pentru „Perfume” a fost filmată la Incheon pe 3 mai. Potrivit celor prezenți în timpul filmărilor, actorul a ajuns vizibil încântat  și a salutat fiecare membru al personalului individual înainte de repetiție. El a impresionat, de asemenea, toată lumea, cu abilitățile sale de cântat în timpul scenei.

După prima zi de filmare, Kim Min Kyu a remarcat: „În timp ce filmam scena în care Yoon Min Seok le întoarce dragostea fanilor prin întâlnirea cu ei, m-am simțit ca și când mi-aș ține eu întâlnirea cu fanii mei. Mulțumită multor actori care m-au ajutat să filmez confortabil, am petrecut foarte bine timpul la prima mea scenă filmată. Sunt fericit că am avut așa un început minunat. „

El a adăugat: „Vă rog să așteaptați cu nerăbdare transformarea mea în celebrul idol Yoon Min Seok și vă rog să arătați o mulțime de dragoste pentru” Perfume „, care va spune o poveste interesantă, plină de fantezie și romantism.”

Echipa de producție a spus că personajul interpretat de Kim Min Kyu va aduce o contribuție importantă și o notă aparte serialului.

Este adorabil în poze, nu-i așa?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s