PRISTIN s-a destrămat pentru a face loc unui nou grup?

Așa cum știrile despre destrămarea trupei PRISTIN sunt destul de proaspete, tot internetul vine cu mai multe teorii și speculații despre motivul pentru care cele trei membre, Kyulkyung, Yehana și Sungyeon au decis să rămână în continuare la Pledis Entertainment.

Conform unor zvonuri ce circulau în luna ianuarie, este o șansă ca fostele concurente la „Produce 48”, Lee Gaeun și Heo Yunjin, să își facă debutul într-un grup gestionat de Pledis în echipă cu Stone Entertainment. Iar acum, cu membrele PRISTIN ce au luat-o pe căi diferite, aceste zvonuri apar din nou la suprafață, mai ales că, dacă vor fi reale, e posibil ca noul grup să includă și aceste trei membre PRISTIN rămase.

Fanii au opinii împărțite despre aceasta, dar majoritatea internauților le roagă pe Gaeun și Yunjin să fie următoarele după colegele lor de agenție și să-și încheie contractele înainte ca zvonurile să devină realitate – mai ales că Pledis Entertainment pare să aibă cel mai oribil management când vine vorba de grupurile feminine (After School, Hello Venus, și acum PRISTIN).

La moment nu se știe ce se va întâmpla cu aceste, acum cinci, stagiare. Fanii loiali însă vor continua să susțină cele 7 membre ce au plecat să-și urmeze visele dintr-o altă perspectivă.

PLEDIS_KAEUN_YUNJIN_PD48

PRISTIN_KYULKYUNG_YEHANA_SUNGYEON

sursa (1)

3 gânduri despre „PRISTIN s-a destrămat pentru a face loc unui nou grup?

 1. Lucy🌙

  Sunt speculații a doi-trei fani de pe Twitter :))) și irelevante. Pledis va pregăti o noua trupa, clar, dar nu vred ca are treaba cu Priatin…. plus ma întreb dacă au surse pt un debut nou. Gaeun nu cred sa rămână, Kyulkyung nu va mai intra in nicio trupa, Yunjin e o opțiune evidentă, dar restul?

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. xCrush

   Le place sa presupuna lucruri fara vreo baza.
   Si eu ascultam si ascult Pristin si mi s-au parut o trupa chiar buna, s-au destramat.. s-a mai dus o stea de pe cerul k-pop, dar asta nu inseamna, ca nu poate debuta o noua trupa sub agentia Pledis, e o ipocrizie.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s