Shin Hye Sun impresionează puternic cu interpretarea ei din “Angel’s Last Mission: Love”

Shin Hye Sun a uimit spectatorii cu jocul ei magistral din ultimul episod al serialului “Angel’s Last Mission: Love”.

Actrița joacă în prezent noua dramă de dragoste fantezie “Angel’s Last Mission: Love”: Lee Yeon Seo, o moștenitoare privilegiată care este nevoită să renunțe la visele ei de a deveni o dansatoare de balet după ce și-a pierdut vederea. Deși Lee Yeon Seo nu crede în dragoste, un înger optimist, dar cam buclucaș, numit Dan (jucat de L din INFINITE), trebuie să-i schimbe percepția despre iubire devenind Cupidonul ei.

În timpul celui de-al doilea episod, difuzat pe 23 mai, Shin Hye Sun a uimit spectatorii cu intepretarea lui Lee Yeon Seo, care a trecut prin nenumărate emoții la înmormântarea lui Jo Seung Hwan (interpretat de Jang Hyun Sung).

Trezită la spital după un accident auto, Lee Yeon Seo refuză să creadă că Jo Seung Hwan a murit și insistă: „O să-l văd personal. Înainte de asta, nu voi crede.” Apoi, abia mergând din cauza rănilor, iese din camera de spital desculță și merge la înmormântarea lui Jo Seung Hwan.

Sosind la înmormântare, Lee Yeon Seo rămâne paralizată după ce vede  portretul funerar al lui Jo Seung Hwan. Cu toate acestea, dupa ce si-a amintit brusc că, înainte de moartea sa, Jo Seung Hwan i-a spus: „Vreau să văd zâmbetul tău spumos încă o dată„, Lee Yeon Seo s-a forțat să surâdă pentru a-i îndeplini dorința lui Jo Seung Hwan.

Deși lumea din jurul ei nu înțelege comportamentul său ciudat, și începe să murmure în jurul ei, spunând că a luat-o razna, Lee Yeon Seo a continuat să zâmbească în timp ce privea fotografia lui Jo Seung Hwan cu lacrimi în ochi. După ce au văzut episodul, spectatorii dramei au  spus că interpretarea emoțională a lui Shin Hye Sun în timpul scenei a fost sfâșietoare și că le-a dat fiori.

De asemenea, interpretarea lui L din INFINTE este la fel de bună, în contrast total cu personalitatea tragică a personajului lui Shin Hye Sun. L face o treabă excelentă, iar schimburile de replici dintre cei doi protagoniști principali sunt adorabile și te țin lipit de ecran:

 

Voi urmăriți serialul?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s