Agenția trupei Jannabi va lua măsuri legale în urma recentelor controverse

Jannabi’s Agency To Take Legal Action Against False Rumors Following Recent Controversies

Agenția grupului Jannabi va lua măsuri legale împotriva celor ce răspândesc zvonuri și comentează urât despre trupă, după recentele controverse cu doi dintre membri, Choi Jung Hoon și Yoo Young Hyun.

Pe 23 mai, o persoană anonimă l-a acuzat pe Yoo Young Hyun că a fost violent la școală. În ziua următoare, agenția trupei Jannabi a răspuns cu o declarație oficială anunțând plecarea lui Yoo Young Hyun din grup, care a recunoscut acuzările aduse lui.

La puțin timp după, sursele de știri l-au acuzat pe liderul și vocalistul trupei Choi Jong Hoon că a participat într-o operație a companiei tatălui său, care este la moment investigat pentru fraudă și delaăidare de fonduri. Tatăl său mai este suspectat că a dat mită fostului vice-ministru al Ministerului Justiției, Kim Hak Eui.

În urma zvonurilor și știrilor, un număr de apariții programate ale grupului la emisiuni și evenimente au fost anulate. Aparițiile la „Jung So Min’s Young Street” de pe SBS Power FM și „Lee Soo Ji’s Music Plaza” de la KBS Cool FM, care trebuiau să aibă loc pe 27 și 28 mai, au fost anulate. Interviul pentru „Night of Real Entertainment” de la SBS a fost editat și eliminat, iar „The Stage Big Pleasure” de la SBS MTV a anunțat că Jannabi nu va mai participa la înregistrările emisiunii, care trebuiau să aibă loc pe 30 mai în Gwangju.

Oricum, Jannabi totuși va evolua la alte festivale, inclusiv la „Urban Music Festival 2019” și „2019 Busan International Rock Festival”.

Asta este declarația agenției grupului Jannabi:

„Bună ziua, aici este Peponi Music, agenția grupului Jannabi.

Agenția a semnat un contract cu firma de avocatură Yuhan pentru a desemna un avocat, întrucât postările online și comentariile lăsate pe baza zvonurilor nefondate despre grupul Jannabi tot continuă să ia amploare. Plănuim să luăm măsuri legale împotriva (celor care au fondat) zvonuri fară o bază și bărfe (despre Jannabi).

Pe deasupra, zvonurile despre anulările aparițiilor la emisiuni radio, ce au fost publicate în media, nu sunt adevărate. La moment discutăm cu reprezentanții programelor pentru a reprograma aparițiile (grupului), și vă cerem să vă rețineți de la crearea speculațiilor.

La urmă, toți membrii Jannabi înțeleg perfect gravitatea controversei ce îl privește pe membrul Yoo Young Hun, și plănuiesc să evolueze pe scenă cu inima grea. Ne cerem scuze pentru că am cauzat neliniște celor ce susține grupul.”

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s