Doi actori faimoși sunt acuzați de evaziune fiscală

Joo Sang Wook și Han Chae Young datorează bani statului coreean și vor fi obligați să plătească taxe în valoare de câteva zeci de milioane de woni.

Cei doi actori de top au fost obligați să plătească înapoi zeci de milioane de woni pentru impozite. Agenția lui Joo Sang Wook a spus: „Am respectat cu fidelitate un audit fiscal. Vom plăti suma impozitelor solicitate în întregime.”

Agenția a recunoscut că a înregistrat cheltuieli excesive, ceea ce a permis lui Joo să plătească mai puțin decât ceea ce datora statului. Agenția sa a negat că a fost un audit special care viza evaziunea cu taxe pentru venituri ridicate.

Agenția lui Han Chae Young a emis și ea un comunicat în care oferea scuze. Majoritatea impozitelor sunt sume pe care cei doi le datorează  pentru taxele neplătite pentru veniturile lor. Agenția a spus că este o greșeală onestă și că nu se va mai întâmpla.

Potrivit rapoartelor, cei doi au fost printre cei 176 de persoane cu venituri mari – inclusiv artiști de divertisment, vedete de YouTube, atleți și avocați – care au fost cercetați pentru evaziune fiscală.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s