Yeo Jin Goo spune că nu a avut niciodată o iubită

Actorul Yeo Jin Goo a dezvăluit că nu s-a mai întâlnit niciodată într-un episod recent al emisunii Showbiz Tonight de la SBS-TV.

Yeo Jin Goo a demonstrat că este iubitul perfect în ultima lui dramă, ”My Absolute Boyfriend”, în care mai joacă Bang Minah și Hong Jong Hyun. Când a fost întrebat despre cum stau lucrurile în viața reală, Yeo Jin Goo a răspuns că și el este curios despre asta: ”Nu sunt sigur cum ar e stilul meu, dar … Am încercat să ascund acest lucru, înainte să mă întrebi.”

Apoi, a mărturisit în cele din urmă că era dificil pentru el să joace într-o comedie romantică (din moment ce el nu a mai fost niciodată într-o relație). În ceea ce privește lucrurile pe care ar dori să le facă în cazul în care se află într-o relație, el a mărturisit că i-ar plăcea să se plimbe în parc, pe plajă: ”Mi-ar plăcea să ne bucurăm de timpul liber împreună, cum ar fi să mergem în parc sau la plajă… .”

În ceea ce privește personalitatea iubitei, el a explicat că dorește pe cineva cu o inimă mare: ”Cineva cu care pot împărtăși dragostea, care îmi poate înțelege chiar și slăbiciunile mele.” El a încheiat interviul cu o inimă mare pentru toți fanii săi!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s