Song Hye Kyo și Joo Ji Hoon ar putea juca împreună într-o nouă drama!

Song Hye Kyo și Joo Ji Hoon se află în negocieri cu echipa de producție a unui nou serial cu avocați.

La 30 mai, a fost raportat faptul că Song Hye Kyo și Joo Ji Hoon vor juca în viitoarea dramă „Hyena”. Ca răspuns la aceste rapoarte, o sursă din agenția Song Hye Kyo a declarat: „Song Hye Kyo a primit o ofertă pentru „Hyena”.” O sursă din agenția lui Joo Ji Hoon a confirmat de asemenea că actorul a primit o ofertă.

„Hyena” va fi o drama despre avocații care se ocupă de clasa superioară, cei 1% aleși. Deși personajele principale sunt avocați, nu este o drama legală tipică, deoarece avocații folosesc legea ca o armă de supraviețuire.

Lui Song Hye Kyo i s-a oferit rolul avocatei Jung Geum Ja. Trecând peste limitele legii, jucând la limita dintre dreptate și nedreptatea, etică și corupție, ea este o adevărată hienă care urmărește succesul și banii, folosind orice mijloace găsește. Înzestrată cu cele mai puternice instincte de supraviețuire, ea rezistă tututor bătăliilor pe care le duce.

Dacă acceptă oferta, Joo Ji Hoon va juca cu rolul avocatului de elită Yoon Hee Jae. Încrezător în abilitățile sale, el are o minte strălucitoare și își folosește aceste abilități extraordinare pentru a îi susține pe oamenii cei mai sus puși din țară, fiind un expert în manevrarea legii pentru a răspunde nevoilor lor.

“Hyena” va fi produs de Key East Entertainment și ar trebui să fie difuzat în noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s