Hong Jong Hyun spune că așteaptă iubirea și vrea să se căsătorească

Apariția lui Hong Jong Hyun în drama „Mother of Mine” a făcut ca popularitatea lui să crească exploziv în ultima vreme.

În ultimul episod al emisiunii  “Let’s Eat Dinner Together”,  Hong Jong Hyun a dezvăluit că este gelos pe mariajul partenerei sale din serialul „Mother of Mine”,  Kim So Yeon!

În timpul episodului, gazdele Lee Kyung Kyu și Kang Ho Dong au întrebat-o pe Kim So Yeon despre soțul ei, Lee Sang Woo, cu care a început să se întâlnească în timp ce filma drama „Happy Home” împreună.

Cand a fost întrebat cât timp au ieșit înainte de a se căsători, Kim So Yeon a răspuns: „Aproximativ un an.” Kang Ho Dong a întrebat: „Nu v-ați întâlnit în timp ce filmați o drama? Ai început să te întâlnești în timp ce încă filmai drama, nu-i așa?” Kim So Yeon a confirmat: ” Da, tocmai atunci când drama avea să se încheie „.

Kang Ho Dong a întrebat: „Și personalul nu a avut nicio idee?” Kim So Yeon a răspuns cu un râs: „Nu, dar ne-au spus mai târziu că toți au crezut că  vom ajunge să ieșim împreună. Chiar dacă noi nu am știut. „

Lee Kyung Kyu a întrebat dacă era normal ca partenerii de drama să înceapă să se întâlnească în timpul filmărilor, iar Kim So Yeon a răspuns cu timiditate: „Și eu am crezut că un astfel de lucru nu s-ar întâmpla, dar s-a întâmplat”.

Dintr-o dată, Hong Jong Hyun a întrebat cu speranță: „Si eu, într-o zi …”

Kang Ho Dong i-a întrebat atunci: „Vrei să întâlnești pe cineva în timp ce filmezi o dramă?” Hong Jong Hyun a răspuns: „Bineînțeles. Dar pentru a fi sincer, nu trebuie să fie o dramă. Vreau doar să întâlnesc pe cineva, oriunde ar fi. „

Lee Kyung Kyu l-a întrebat dacă se gândește să se căsătorească, iar Hong Jong Hyun a răspuns: „Bineînțeles.” Actorul, care a împlinit vârsta de 30 de ani în vârsta coreeană anul acesta, a continuat să dezvăluie: „Vreau să mă căsătoresc la treizeci de ani.”

Hong Jong Hyun apare în  „Mother of Mine” și „Absolute Boyfriend„. Îl urmăriți?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s