Jinyoung din B1A4 le scrie o scrisoare fanilor înainte de înrolare

Agenția a confirmat în 5 iunie că Jinyoung din B1A4 se va înrola în luna iunie. După acest anunț, idolul le-a scris fanilor săi.

Jinyoung își începe oficial armata la 20 iunie și își va îndeplini îndatoririle militare în calitate de lucrător al serviciului public. Pe 5 iunie, el a postat următoarea scrisoare fanilor la fancafe-ul B1A4:

Bună, sunt Jinyoung.

E foarte cald în aceste zile, nu? Sunteți sănătoși și bine? Știți că mă uit mereu la ceea ce îmi trimiteți, nu? Mulțumesc că mă sprijiniți întotdeauna.

Mi-am primit anunțul de notificare puțin mai devreme, astăzi, și mă voi  înrola în curând. Cred că veți fi foarte surprinși și îngrijorați. Totuși, vreau să le spun fanilor direct mai întâi. Am fost atât de recunoscător pentru toată iubirea nemeritată pe care mi-ați dat-o. Vroiam să vă arăt lucruri mai bune înainte de a mă înrola, dar este un păcat că sănătatea mea nu a permis acest lucru. Ori de câte ori am văzut cuvintele fanilor mei care mă așteptau să fac multe lucruri, m-am simțit atât de trist și am avut atâtea regrete.

Știți ce spun mereu, nu? Să ne întâlnim mult pentru o lungă perioadă de timp. O să  vă părăsesc puțin timp, dar să fim împreună mai mult decât am fost până acum.

Nu vă faceți prea multe griji. Îmi pare rău că v-am îngrijorat. Să ne întâlnim când suntem mai fericiți. Toată lumea, promiteți că vei mânca cu curaj multe lucruri delicioase și că veți fi bine. O să fac si eu asta cu siguranță. Să fim împreună pentru o lungă perioadă  de timp, în timp ce visăm la mai multe lucruri împreună.

Voi deveni cineva care arată mereu fețe mai bune ale mele. Să ne întâlnim din nou. Mulțumesc!”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s