Dara dezvăluie cum a reușit să-și țină în secret relațiile amoroase!

Dara a dezvăluit cum și-a păstrat în privat relațiile din trecut!


În ultimul episod al emisiunii de pe MBN, ‘Hunminjungeum‘, Dara a spus că ea a ieșit la întâlniri încă de când a debutat prima dată ca celebritate la vârsta de 20 de ani în Filipine, iar mai târziu, debutând la vârsta de 25 de ani în trupa 2NE1.

A răspuns și a vorbit despre zvonurile cum că ea s-ar fi întâlnit până atunci numai cu celebrități, și a confirmat: ”Am avut debutul la vârsta de 20 de ani, și încă de atunci am ieșit numai cu celebrități. Multe dintre ele au fost cântăreți, ca și mine. Când apari la show-uri muzicale, întâlnești multe persoane cu care faci contact vizual, iar lucrurile se întâmplă de la sine natural din acel moment.”

Despre felul cum a reușit să își păstreze toate relațiile în tihnă, Dara a împărtășit: ”Dacă nu vrei să fii prins, secretul este să vă întâlniți în mașină sau online, prin mesaje. De asemenea, nu ieșiți să mâncați în oraș, mai degrabă comandați mâcarea acasă. Am răbdat foame.”

Ea a mai dezvăluit că multe dintre celebrități și cântăreți se întâlnesc unii cu alții la ceremoniile de la final de an.

Sursa

Un gând despre „Dara dezvăluie cum a reușit să-și țină în secret relațiile amoroase!

  1. xCrush

    Dara mereu a fost un artist discrect caruia nu i-a placut sa se afiseze in public cu partenerii ei, tocmai de asta o respect atat de mult.
    GG, Dara!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s