Jennie din Black Pink s-a simțit rău la ultimele concerte + le scrie un mesaj fanilor

Image result for blackpink jennie

După ce fanii au observat în data de 6 iunie la un eveniment din Filipine că lui Jennie din Black Pink pare că îi venea greu să respire, iar în concertul din Macao de pe 8 iunie, starea ei de sănătatea s-a înrăutăţit vizibil.

În timpul ultimei melodii înainte de bis, Jennie s-a oprit, ţinând mâna stângă la spate, din moment ce nu se putea opri din tremurat, acest lucru fiind vizibil când s-a grăbit să meargă în culise.

La scurt timp după incident, Rose le-a spus fanilor pe scenă: „Jennie onnie vrea să vă transmită un mic mesaj. Aceasta spune că nu se simte prea bine acum şi vrea să le mulţumească tuturor pentru faptul că au venit la concert. E în regulă acum. Vrea să vă transmit că nu se simte prea bine şi vă mulţumeşte că aţi venit astăzi.”

Potrivit fanilor Blink de pe Twitter, Jennie deja nu arăta prea bine la repetiţii. Aceasta a continuat să evolueze pe toate melodiile până la ultima piesă înainte de bis.

https://twitter.com/rosiechords/status/1137393667583250433?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1137393667583250433&ref_url=https%3A%2F%2Fblackpinkupdate.com%2F2019%2F06%2F09%2Fjennie-continues-to-feel-unwell-at-blackpink-concert-in-macau%2F

https://twitter.com/rosiechords/status/1137391891643658242?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1137391891643658242&ref_url=https%3A%2F%2Fblackpinkupdate.com%2F2019%2F06%2F09%2Fjennie-continues-to-feel-unwell-at-blackpink-concert-in-macau%2F

„Aici e momentul în care Jennie s-a aplecat şi i-a transmis ceva unui angajat (că nu se simte bine?), însă totuşi a continuat prestaţia”

De asemenea, mai jos este momentul de la evenimentul din 6 iunie în care fanii au observat pentru prima dată că Jennie nu se simte bine. Lisa a observat că avea probleme cu respiraţia şi a întrebat-o dacă e în regulă, la care Jennie a dat din cap.

La scurt timp după incident, Jennie le-a lăsat un mesaj fanilor pe contul ei de Instagram: „Blink, îmi pare nespus de rău pentru ce s-a întâmplat adineaori. Mă simt mult mai bine acum. Voi avea mai multă grijă de mine. Fanii din Macao! Vă mulţumesc pentru că aţi venit în această seară. Îmi pare rău că a trebuit să plec fără să îmi iau rămas bun şi vă promit că data viitoare când ne vom vedea, voi fi perfect sănătoasă. Îţi mulţumesc Macao! Vă iubesc”

„Şi îi mulţumesc dulcelui meu chulichaeng ce a avut grijă ca Blink să nu îmi simtă lipsa”

Fanii sunt îngrijoraţi pentru aceasta şi i-au urat însănătoşire grabnică!

sursă

6 gânduri despre „Jennie din Black Pink s-a simțit rău la ultimele concerte + le scrie un mesaj fanilor

  1. Kanya

   Foarte urat din partea lor. Asta mai tine si de educația lor. Cata ura pot sa aiba in ei incat sa se bucure de raul altora? Nici nu pot sa se numeasca fani.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s