Sandara Park recunoaşte că a fost îndrăgostită de Eun Ji Won din Sechs Kies?

Sandara Park admite haber sentido un amor platónico por Eun Ji Won de SECHSKIES durante los últimos 22 años

Sandara Park a făcut o mărturisire surprinzătoare la emisiunea „Hoon Man Jung Eum” de pe canalul MBN.

În episodul din 8 iunie, fosta membră 2NE1 a apărut ca invitat la programul special „Dating Experts” din emisiune. În timpul show-ului, MC-ul Kim Sung Joo a surprins pe toată lumea dezvăluind: „Am auzit că Sandara Park, care este considerată un expert în întâlniri, a fost îndrăgostită de cineva timp de 22 de ani. Acea persoană este Eun Ji Won.”

Eun Ji Won a zâmbit timid, iar Kim Sung Joo a continuat: „Am auzit că atunci când Sandara Park a primit oferta de a apărea [în programul nostru], a acceptat cu bucurie fără ezitare.“

Jea din Brown Eyed Girls a spus: „Când Sandara Park apare într-un program cu Eun Ji Won, ea spune mai târziu: ‘Nu e Ji Won oppa atât de perfect?’, Când acesta îşi schimbă coafura, îl laudă spunând: Arați mai tânăr decât idoli.” Ca răspuns, Eun Ji Won a zis: „E prea mult laudă“, iar Sandara Park a comentat: „Este rușinos să vorbim despre asta atunci când el este lângă mine.“

Când a fost întrebată de ce îi place pe Eun Ji Won, Sandara Park a spus: „El este atât de frumos, iar în viața reală, este foarte dulce.”

MC-ul Kim Sung Joo i-a cerut membrului din Sechs Kies să spună dacă cunoștea sentimentele Darei, iar acesta a răspuns: „Cred că partea cu 22 de ani a fost un pic exagerat. Ea a venit la concertul nostru atunci când grupul nostru s-a reunit, iar cum îmi place 2NE1, m-am simțit foarte emoționat. Am fost recunoscător pentru că a venit.”

Park Joon Hyung din g.o.d a râs și a spus: „Mă simt ciudat să văd [cum Eun Ji Won] vorbeşte despre acest tip de lucruri cu un ton atât de serios.”

Între timp, Eun Ji Won se pregăteşte să debuteze solo.

2 gânduri despre „Sandara Park recunoaşte că a fost îndrăgostită de Eun Ji Won din Sechs Kies?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s