Seo Kang Joon este un polițist plin de carismă în “Watcher”

Drama “Watcher” a lansat un teaser MV cu Seo Kang Joon în rolul unui polițist care nu se teme de acțiune.

„Watcher” spune povestea unei echipe anticorupție care încearcă să descopere corupția în cadrul forțelor de poliție. Han Suk Kyu joacă unui ofițer care este martorul corupției în cadrul poliției, Seo Kang Joon joacă un alt polițist care este martor la o crimă, iar Kim Hyun Joo joacă rolul unei avocate care este martor la o minciună.

„Watcher” este regizat de Ahn Gil Ho („Secret Forest” și „Memories of the Alhambra”) și scris de Han Sang Woon („Good Wife”).

Aceasta este prima dată când Seo Kang Joon joacă rolul principal într-un thriller polițist, iar fanii se pot aștepta să vadă o altă latură a sa, în rolul unui tânăr ofițer de poliție.

Deși noile fotografii îl arată pe Seo Kang Joon în uniforma  de poliție, teaserul său de 30 de secunde arată o altă imagine a caracterului său. Deși Seo Kang Joon pare la început lipsit de griji, ascultând muzică în timp ce merge cu autobuzul, privirea lui devine dură și pătrunzătoare în timp ce o voce spune: „Cine se uită la supraveghetori?”

Seo Kang Joon și-a descris personajul, Kim Young Goon, ca fiind „Cineva care este imprevizibil. El este foarte relativ și are o mulțime de defecte, dar are un aspect ascuțit. Are farmecuri diferite. „

Echipa de producție a declarat: „Este un actor care are foarte multă personalitate. El scoate în evidență sentimentele interne complexe ale lui Kim Young Goon și se implică cu tot trupul în scenele de acțiune fizică „.

“Watcher” are premiera în luna iulie.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Seo Kang Joon este un polițist plin de carismă în “Watcher”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s