L (INFINITE) este în pericol, deoarece Lee Dong Gun îi află secretul!

Lee Dong Gun Has Important Realization About INFINITE’s L In “Angel’s Last Mission: Love”

L s-ar putea să fie în pericol în noul episod din “Angel’s Last Mission: Love”!

Membrul trupei INFINITE joacă rolul lui înger ce trebuie să o facă pe Lee Yeon Seo (interpretată de Shin Hye Sun) să găsească iubirea, iar Lee Dong Gun are rolul producătorului Ji Kang Woo de la o companie de balet, care încearcă s-o readucă pe protagonistă pe scenă. Dan, îngerul bublucaș, crede că Ji Kang Woo îi este alesul și, din acest motiv, devine cupidonul pentru cei doi.

Din ultimele episoade, am văzut cine este cu adevărat Ji Kang Woo și faptul că acesta a avut o poveste de iubire tragică. De asemenea, am mai putut vedea cu cine seamănă fosta lui iubită și ce urmărește producătorul de la Lee Yeon Seo.

Încă nu știm sigur dacă a prevăzut că atracția sa față de balerină va deveni din ce în ce mai mare, transformându-se în ceva mai mult, dar știm că reacționează puternic când Kim Dan și balerină sunt aproape unul de altul.

Din noile poze dezvăluite, vedem că Ji Kang Woo a aflat secretul lui Dan, devind prima persoană din serial care știe că acesta este un înger. Înmărmurit de descoperirea făcută, se va duce să se confrunte cu îngerul senior al lui Kim Dan și se va folosi chiar și de forța sa pentru a afla răspunsurile mult dorite.

Dacă vreți să stiți cum va afecta relația și întreaga dinamică a serialului acum că s-a aflat secretul, trebuie să urmăriți noul episod din “Angel’s Last Mission: Love” ce va fi difuzat azi!

5 gânduri despre „L (INFINITE) este în pericol, deoarece Lee Dong Gun îi află secretul!

   1. Dumi

    Glumeam! E foarte fain serialul, dar inca nu m-am apucat de el deoarece am altul de terminat. Articolele tale ma fac sa vreau sa il vad cat mai repede😆😆❤ E perfectasa din toate punctele de vedere

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s