MONSTA X apare în poze cu Președintele Moon Jae In și cu Regele Harald al Norvegiei

MONSTA X joacă la un nivel superior! Membrii săi devin ambasadorii K-pop în Norvegia și trupa pozează cu Președintele Coreei de Sud și cu Regele Norvegiei!

Pe 12 iunie, primul concert K-pop nord-european, „Voyage to K-Pop” din Oslo, a avut loc la Opera din Oslo din Norvegia. Lucrul în sine ar trebui deja să ne facă invidioși pe nordicii ăștia, care își aduc la ei acasă vedetele K-Pop!

Evenimentul a avut loc în timpul vizitei Președintelui Moon Jae In în Norvegia, acesta fiind invitat să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare de stabilire a relațiilor diplomatice dintre cele două țări.

Pe 13 iunie, contul oficial al Casei Albastre  de Twitter a scris despre evoluția MONSTA X cu fotografii.

Primul tweet scrie: „Fiind primul interpret, MONSTA X, care promovează în mod activ la nivel global, a ieșit pe scenă și a interpretat prima dată „Alligator”. După prima lor melodie, membrii MONSTA X au spus: „Mulțumim președintelui Moon Jae In pentru că ne-a invitat la acest eveniment onorabil pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a relațiilor diplomatice dintre Coreea și Norvegia. „

Casa Albastră a postat pe Twitter, „MONSTA X a cântat ” Dramarama” ca următorul lor cântec. Pare a fi piesa cu care au câștigat primul lor spectacol muzical. În cor, publicul a cântat împreună cu ei. Când membrii MONSTA X au strigat „Dramarama”, mulțimea a strigat „Hei” înapoi „.

Casa Albastră a postat de asemenea pe Twitter fotografii ale interacțiunii dintre Președintele Moon Jae In și MONSTA X. Tweet-ul spune: „Președintele Moon Jae s-a întâlnit cu membrii MONSTA X care au cântat la evenimentul de astăzi, au împărtășit o conversație și au făcut un selfie împreună. După eveniment, președintele Moon Jae In și prima doamnă Kim Jung Sook au făcut o fotografie pentru a sărbători cu toți artiștii interpreți. Le mulțumim tuturor interpreților pentru evoluțiile minunate de astăzi.”

După eveniment, Joohoney a postat fotografiile pe care le-au făcut cu regele Harald, precum și cu președintele Moon Jae In și cu prima doamnă Kim Jung Sook pe contul de Twitter al MONSTA X.

El a scris: „A fost o onoare să participăm la evenimentul de sărbătorire a celei de-a 60-a aniversări a relațiilor diplomatice dintre Coreea și Norvegia! Regelui Norvegiei, președintelui Moon Jae In și primei doamne Kim Jung Sook, vă mulțumim că ne-ați invitat! Am fost recunoscători că ați cântat cu noi la cântecul nostru „Dramarama” !!! Vă rugăm să vă amintiți de MONSTA X și Monbebe. „

Sursa

Un gând despre „MONSTA X apare în poze cu Președintele Moon Jae In și cu Regele Harald al Norvegiei

  1. Pingback: MONSTA X lansează un teaser MV al colaborării cu French Montana – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s