Shin Hye Sun uimește cu interpretarea magistrală și emoționantă

Shin Hye Sun Stuns With Detailed Acting In “Angel’s Last Mission: Love”

După episoadele de săptămâna trecută, KBS a postat mai multe imagini cu o scenă emoționantă a lui Shin Hye Sun.

În producția hit “Angel’s Last Mission: Love” actrița joacă rolul unei balerine pe nume Lee Yeon Seo, pentru care a primit multe laude pentru modul cum interpretează personajul rece pe din afară, dar sensibil pe interior. Pe măsură ce are contact cu îngerul Kim Dan (din INFINITE), Lee Yeon Seo se va schimba și va putea descoperi dragostea adevărată.

În episodul de pe 13 iunie, balerina și-a exprimat atât dorul pentru Kim Dan, cât și sentimentele de iubire pentru acesta prin dansul ei ca Giselle.

Chiar dacă telespectatorii sunt conștienți de munca grea depusă de Shin Hye Sun pentru a reuși să intre în rolul unei balerine, scena în care o interpretează pe neajutorată Giselle, a venit ca o reconfirmare a efortului și dedicației. Actrița a reușit în același timp să ne arate abilitățile sale de dans, dar și să ne transmită emoțiile devastatoare pe care le simțea personajul, uimind în acest fel publicul larg.

Imaginile de mai jos ne arată o Shin Hye Sun aflată în punctul de a plânge, uitându-se în ochii lui Lee Dong Gun, ca și cum ar fi de fapt L. Fotografiile de asemenea transmit eleganța și grația actriței.

“Angel’s Last Mission: Love” de asemenea s-a poziționat pe primul loc în ceea ce privește ratingurile timp de patru săptămâni consecutive, adică de la primul episod domină clasamentul de miercuri-joi.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s