[CCC] BTS a renunțat la ziua liberă și a refuzat plata pentru evenimentul organizat de autorități

Consilierul prezidențial coreean pentru planificarea evenimentelor, Tak Hyun Min, a dat recent un interviu în care a dezvăluit o poveste specială despre performanța BTS la „Concertul de prietenie între Coreea și Franța” care a avut loc anul trecut la Paris.

Consilierul prezidențial a povestit despre evoluția BTS din fața oficialilor francezi si coreeni de la Paris:

BTS a avut o zi liberă rară, dar a decis să folosească acea zi ca să vină să evolueze la eveniment. Le-am oferit cel puțin să plătim taxele de călătorie, dar personalul Big Hit a zâmbit. Au întrebat dacă ar fi bine, deoarece BTS va zbura cu un avion privat. Am analizat și ne-ar fi costat 100 de milioane de woni (~ 86.000 USD).

Ei s-au mulțumit doar cu ceasurile primite din ediția specială a președintelui Moon și au refuzat să fie plătiți.

Celebritățile au parte adesea de reacții atunci când sunt percepute ca fiind apropiate de guvern sau având orice influență politicî, asa ca nu avem nimic de spus decât să mulțumim lui BTS.

versiune originală: naver

1. [+ 722, -9] Devotați țării, cu peste 100 de milioane de woni. Suma donațiilor personale ale fiecărui membru este semnificativă. Au crescut prestigiului național mai mult decât oricine altcineva. În continuare, nu trebuie să spun, dar sper.

2. [+389, -2] Dumnezeule … țara BTS 

3. [+259, -2] Așa cum era de așteptat de la BTS

4. [+63, -2] Cred că BTS a contribuit la promovarea culturii coreene, nu a actualului guvern sau a politicienilor.

5. [+59, -0] Este între 100 și 200 de milioane woni, dar BTS plătește pentru tot. BTS este dispus să folosească ziua lor de vacanță rară pentru evenimentul național.

6. [+46, -1] Nu este pentru guvern, ci pentru țară. Nu lăsați BTS să urmeze vreun regim politic.

7. [+45, -2] De fapt, inima bună a BTS pentru țară a fost atât de mare, dar cred că a fost prea mult ca ei să fie chemați la Paris în timpul programelor și ținând cont de turneul lor european. Au existat membri care au fost răniți în acea zi și îmi pare rău că există multe cazuri în care se folosește ceea ce BTS a făcut pentru țară ca și cum ar susține un anumit partid.

8. [+40, -3] Acesta este un adevărat infarct. BTS gratis pentru țară. Fără îndoială, Big Hit și BTS au devenit cântăreți mondiali și nu primesc cheltuielile pentru evenimentele naționale. Vă cer să scutiți BTS de serviciul militar.

9. [+37, -6] Nu pot să cred că i-au chemat pe BTS în ziua lor liberă pentru a plăti evenimentul cu un ceas.

 

Sursa

 

 

10 gânduri despre „[CCC] BTS a renunțat la ziua liberă și a refuzat plata pentru evenimentul organizat de autorități

 1. xCrush

  E asa, nu stiu… fara cuvinte.
  Ma uimesc, sincera sa fiu.. fac totul plini de dedicatie si de pasiune.
  Eu cred, nu, sunt sigura ca fac asta pentru ca asta simt, fac ceea ce isi doresc. Daca nu voiau sa participe ar fi refuzat, dar cand au acceptat si mai mult de atat, au refuzat si plata pentru eveniment.. Nu, nu fac asta pentru atentie sau mai stiu eu ce.. o fac din pur dorinta. Citisem cateva reactii super idioate.. ma rog, cum de altfel e si ultima de aici si nu este vorba nici de guvern, nici de orientare politica, este vorba despre ei si despre iubirea pe care o au fata de fanii lor.
  Oamenii simpli fac intotdeauna cele mai minunate gesturi.
  Sunt trista, oarecum ca renunta la ziua lor libera, dar mandra in acelasi timp
  Felicitari, BTS ♥

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. Raluca

   Asa este…. Munca lor se vede, nu exista zi in care acesti baieti sa nu realizeze nimic…. Ieri au facut 6B pe spotify, acum doua zile au castigat la MTV MIAW Kpop explosion pt a doua oara consecutiv, si Jk al nostru a castigat instagrammer global si nici macar nu are insta, categoria pt fandom a castigat.o o fata, nu stiu cine e… Au fost certificati cu platina cu melodia Boy With Luv de catre RIAA (1,000,000 de units), sunt primii artisti kpop care au 2 melodii certificate cu platina( Mic Drop si BWL) , Danger a facut 130M pe spotify, Best Of Me-90M pe spotify, I”m fine-50M streams pe spotify, sapt asta ei au avut 12,8M views pe Yt in Us,

   Apreciază

   Răspunde
    1. Lorina

     Sorry…sorry…dar eu nu gasesc nicio informatie aici la voi ca BWL are deja 400 m views…sau poate sunt neatenta… de obicei stiu ca se scriu articole cu asa reusite…de ce nu este ???

     Apreciază

     Răspunde
     1. Raluca

      Trebuie sa puna aici toate stirile? Fugi si uita.te pe yt… Au facut acum 3 zile 400M plus alea 30M sterse ar fi 430M acum dar na, yt asta. Iti spun si cate milioane are BWL pe spotify 187M streams, se apropie de 200M, albumul in total are peste 400M streams, albumul are 1,2B digital index points la gaon s.a.m.d. Acum e randul tau sa mai cauti si tu ce au mai realizat, daca vrei. 😂😘

      Apreciază

      Răspunde
   1. xCrush

    Stii?
    Acum 4 ani, au câștigat un premiu la MAMA… au plâns de au rupt pe scena. Au avut un singur moment cu Run.. unul si nimic mai mult, au dat si sufletul din ei pe scena, erau plini de emoții dar s.au comportat ca niste adevărați profesioniști.
    La Dream Concert la fel, emotii mari.. moment scurt.. Dar nu au renunțat.. au dat tot din ei.
    Se bucura de succes cu măsura, nu uita de unde au plecat si prin cate au trecut. Într-o zi se vor destrăma ca grup fizic, dar magia lor niciodată nu se o sa se sfârșească. Au fost atat de mici si acum au devenit atât de mari. Doi ani le au trebuit să câștige un premiu la o emisiune muzicală si acum sunt premiați la Billboard; certificati cu platină..
    Încă nu mi vine sa cred cat de mari s.au facut
    Teamwork makes the dream work

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Raluca

     Da..Stiu acele zile, cum as putea sa le uit. Nu vreau sa vad /apuc aceea zi in care se vor destrama … Sper sa ramana ca o familie si dupa ce nu vor mai fi impreuna ca un grup 😭😭😭 BTS=Familie=Forever 💚💞💛

     Apreciază

     Răspunde
     1. Sandra

      Jimin (BTS) a spus într-un interviu, dar nu mai știu care deoarece doar ideea mi-a rămas bine întipărita în minte pt că și eu ma gândeam la asta 😂, ca vede toată trupa peste ceva ani, fiecare cu soția lui iar copii lor formând o trupa, un mini BTS, călcând pe urmele lor.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s