“Level Up” prezintă triunghiul amoros intens format din Sung Hoon, Baro din B1A4 și Han Bo Reum

Noua K-dramă MBN “Level Up” a pregătit un triunghi amoros ultra interesant, pe care îl prezintă acum și telespectatorilor.

„Level up” este povestea lui Ahn Dan-te, un expert în restructurarea de companii de mega succes și a lui Sin Yeon-hwa, expertă în gaming. Cei doi, care sunt antagonici ca firi, vor fi obligați să colaboreze pentru a pune din nou pe picioare compania falimentară la care lucrează Sin Yeon-hwa. Baro va interpreta rolul lui Kwak Han Cheol, un proaspăt angajat al companiei lui Sin Yeon-hwa, care se îndrăgostește de ea.

Sung Hoon și Han Bo Reum

Noile teasere vin să ne ajute să ne imaginăm cum se va prezenta acest triunghi amoros, iar prima fotografie îi prezintă pe cei doi protagoniști principali, Ahn Dan Te cel rece ca gheața și Shin Yeon Hwa cea pasională. Tensiunea celor două caractere opuse îi va ține pe spectatori pe ghimpi, aducându-i pe cei doi în final la sentimente mai bune, pasionale chiar, și la o colaborare de succes.

Han Bo Reum – Baro

Shin Yeon Hwa va avea o chimie dulce și confortabilă cu Kwak Han Cheol, care nu este deloc asemănătoare cu acea dinamică de foc dintre ea și Ahn Dan Te. Cele două personaje se înțeleg foarte bine încă de la început, iar Kwak Han Cheol cu siguranță va provoca mai mult decât sindromul protagonistului masculin secundar, îndrăgostindu-se fără scăpare de Shin Yeon Hwa.

Sung Hoon – Baro

Ei da, și mai avem și un al treilea cuplu, format din cei doi bărbați care se luptă pentru iubirea protagonistei principale. Datorită diferențelor enorme dintre personalităților lor, cei doi vor avea abordări foarte diferite în misiunea lor identică, iar relația lor complicată de muncă va adăuga atât entuziasm cât și suspans dramei.

“Level Up” are premiera îm 10 iulie.
Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s