Sanha din ASTRO și Chanmi din AOA au fost distribuiți într-o webdrama

Sanha din ASTRO și Chanmi din AOA vor juca împreună într-o webdrama romantică.

Drama web “Love Equation 11M” spune povestea lui Ji Yoon, o simplă studentă care visa odată să devină campioană de fotbal, dar renunță în urma unui accident la sport. Drama urmărește povestea de dragoste dintre Ji Yoon și tânărul de top super chipeș, Tae Oh.

Chanmi va juca rolul lui Ji Yoon, o fată care a avut o abilități de geniu în fotbal și despre care se spunea că va deveni cea mai bună jucătoare de fotbal a Coreei, când era mică. Sanha va prelua rolul lui Tae Oh, atacantul cheie al clubului de fotbal al colegiului său. El este foarte popular printre fete, dar este și un tip romantic care nu o poate uita pe Ji Yoon, pe carea iubit-o în copilărie. Cei doi se reîntâlnesc în mod miraculos și învață ce este dragostea adevărată.

Despre motivul pentru care a ales să-l distribuie pe Sanha, regizorul Lee Eun Il a explicat: „Am spus că chipul de băiat al lui Sanha va arăta bine prospețimea și puritatea iubirii tinere”.

Sanha a împărtășit prin intermediul agenției sale Fantagio Music: „Este pentru prima oară de la debutul meu când mă provoc să joc, așa că sunt foarte emoționat și agitat. Voi face tot posibilul să mă pregătesc [pentru drama] și să muncesc din greu, astfel încât să devină o dramă bună care va impresiona pe multă lume, așa că te rog să o așteptați cu interes „.

Colegii săi din ASTRO se pregătesc și ei de noi roluri în seriale:  Cha Eun Woo va juca în “Rookie Historian Goo Hae Ryung”, o drama istorică unde o are ca parteneră pe Shin Se Kyung, iar Moonbin va juca în “18 Moments”, alături de Ong Seong Wu și Kim Hyang Gi.

Pe Chanmi o puteți găsi și în alte seriale cunoscute în care a apărut, cum ar fi  “Father Is Strange” și “SKY Castle.”

“Love Equation 11M” începe filmările la sfârșitul lunii iunie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s