L din INFINITE stă lipit de Shin Hye Sun în “Angel’s Last Mission: Love”

Echipa de producție a dramei “Angel’s Last Mission: Love” oferă noi instantanee care topesc inimile spectatorilor.

Cei care urmăresc serialul “Angel’s Last Mission: Love” săptămânal știu că personajele interpretate de L din INFINITE și de Shin Hye Sun s-au apropiat foarte mult în ultimele episoade și au început să iasă împreună, comportându-se ca doi adolescenți dulci.

În noile fotografii oferite de echipa de producție, îngerul Dan rămâne cu Lee Yeon Seo, păzind-o. După ce a văzut că există cineva care amenință viața iubitei sale, Dan nu dorește să o lase să iasă din nou în lumea periculoasă. Comportamentul său neobișnuit o face pe Lee Yeon Seo să-l privească ciudat și un aer romantic umple camera.

Anterior, Dan intenționa să-i spună lui Lee Yeon Seo despre identitatea sa de înger, dar un accident l-a forțat să-și desfacă aripile și să zboare în fața ei în mod neașteptat, pentru a-i salva acesteia viața. Cu toate acestea, previzualizările pentru episoadele 21 și 22 arată că Lee Yeon Seo și-a pierdut amintirile din noaptea precedentă.

Câteva întrebări rămân fără răspuns, cum ar fi de ce Lee Yeon Seo și-a pierdut memoria și dacă Dan își va păstra secretul sau îi va spune că este un înger.

Voi urmăriți serialul?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s