Un nou serial coreean va fi difuzat în România!

Temp

De vineri, 5 iulie, Happy Channel va difuza, în fiecare weekend, de la 22.00, serialul coreean Prețul libertății‘ / „Temptation‘.

În prim-planul poveştii se află Cha Seok Hoon (Kwon Sang Woo), care are un mariaj fericit cu Na Hong Joo (Park Ha Sun), chiar dacă provin din medii sociale diferite. Situaţia din familia lor se schimbă în momentul în care Cha Seok Hoon începe să aibă probleme în afaceri din cauza partenerului său.

Pentru a-și plăti o datorie uriaşă, pentru care ar putea ajunge la închisoare, el ia în consideraţie propunerea indecentă a lui Yoo Se Young (Choi Ji Woo), o femeie influentă şi bogată, supranumită „Doamna de „Fier’, şi anume să fie trei zile la dispoziția ei. Cha Seok Hoon nu stă prea pe mult pe gânduri şi acceptă, la fel şi soţia lui, fără să ştie ce consecinţe va avea acest lucru asupra mariajului lor. Serialul, care a fost difuzat în Coreea de Sud în 2014, are 20 de episoade.

Această producţie îi reuneşte pe actorii Choi Ji Woo şi Kwon Sang Woo, care au jucat în 2003 în serialul de succes „Trepte spre Rai‘ („Stairway to Heaven‘).

Sursa: tvmania

4 gânduri despre „Un nou serial coreean va fi difuzat în România!

  1. Elena

    Cea mai buna veste pe ziua de azi. In sfarsit un serial sud-coreean nou la o televiziune din Romanistan. Sper sa fie mai multe si la alte televiziuni.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s