Sandara Park povestește despre cum controlează managerii fiecare mișcare a idolilor

Unii idoli chiar nu au pic de intimitate! Sandara Park a povestit o întâmplare din perioada în care nu ieșea din casă fără să fie însoțită de managerul ei și spune că acum vrea să meargă singură peste tot.

Dara este MC la emisiunea Video Star” de la MBC every1. În 2 iulie ea le-a avut ca invitate pe Park Bom, Yubin de la Wonder Girls, Jenyer (Jeon Jiyoon) din 4Minute, și Song Ji Eun din SECRET .

Când idolii au fost întrebați dacă agențiile ar trebui să gestioneze viața privată a celebrităților lor, niciuna nu a spus da. Yubin a spus: „Cred că se pot descurca singuri”, iar Sandara Park a spus: „Cineva care vrea să facă ceva va face asta chiar dacă încerci să-l oprești.” Yubin a adăugat că încercarea de a opri pe cineva din a face ceva îl face pe acesta să se dorească să facă acel ceva și mai mult.

A fost menționat că Park Bom și Sandara Park erau în trecut conduse chiar și la întâlnirile lor private de către managerul lor când erau în trupa 2NE1. Sandara Park a spus: „Da, la început am crezut că este un lucru bun. Eram dusă cu mașina agenției noastre să fac totul, cum ar fi mersul la dermatolog, ieșirile la mâncat, mersul la cumpărături, să mă întâlnesc cu prietenii „.

„Toți prietenii mei erau invidioși la acea vreme”, a spus ea. „Dar o dată, managerul meu a făcut o greșeală și mi-a trimis un mesaj care trebuia să meargă la grupul de discuții al managerilor. A spus că „Dara și CL mănâncă tocană în Itaewon.” A fost atât de detaliat. S-a dovedit că ei raportează despre fiecare mișcare.” Ea a adăugat că în ultima vreme nu acceptă plimbări din partea companiei.

 

Sursa

Un gând despre „Sandara Park povestește despre cum controlează managerii fiecare mișcare a idolilor

  1. xCrush

    Viata de idol nu e chiar asa cum se vede la TV, Dara si nu numai au simtit asta pe propria piele..
    E urat, imi aduc aminte de momentul cu membra din Red Velvet (cred) care a intrat cu fata in oglinda unui camion pentru ca erau fotografii pe urmele ei.. urat

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s