K-Drama “A Day Found By Chance” prezintă castingul și personajele sale

Iubitorii de K-Drame se pot acum bucura de un nou serial de vizuali tineri si fresh, care le vor însenina zilele! “A Day Found By Chance” este o dramă romantică de tip fantezie cu actori unul și unul!

Nici nu știu la care din membrii castingului să mă opresc mai întâi, pentru că toți sunt încântori. Așa că voi începe prin a vă spune că este inspirat din drama webtoon  „July Found by Chance”.

Echipa de producție s-a întâlnit deja pentru prima citire a scenariului luna trecută, deci se presupune că filmările au început deja (mai ales că Rowoon din SF9 a spus că nu poate participa la comeback-ul trupei sale din acest motiv).

După cum spuneam, distribuția este tânără și compusă din actori în ascensiune. Actrița Kim Hye Yoon – actrița principală a dramei – a devenit foarte populară cu drama „SKY Castle”. În Coreea, ea este foarte populară în acest moment. Va juca rolul unei fete bogate de la liceu, care respinge soarta și decide să aleagă pentru ea și să-și găsească dragostea.

Serialul este o poveste într-o poveste, personajul principal realizând că este de fapt un personaj lateral într-o poveste dintr-o carte de benzi desenate și decizând să își schimbe destinul.

Protagonistul de sex masculin este Rowoon! Rowoon a jucat pentru prima oară rolul de actor principal într-o dramă web numită „Click Your Heart” produsă de FNC, când a debutat cu SF9. După aceea, a continuat să-și îmbunătățească abilitățile de actorie și a obținut roluri de sprijin în „School 2017” (2017), „About Time” (2018) și „Where Stars Land” (2018). Cu ultima lui drama, unde a produs sindromul rolului masculin secundar, a câștigat atenția publicului și mai multă faimă. Această dramă reprezintă pentru el primul rol ca actor principal într-o drama mare. El va avea de jucat rolul unui bărbat chipeș și misterios.

Naeun din April este cel de-al doilea personaj de sex feminin. Actrița-idol a câștigat popularitatea în special cu webdrama „A-Teen„, sezonul 1 și 2. Ea va avea rolul unei fete sărace dar extrem de vesele, care întotdeauna binedispune lumea din jurul său cu firea ei plăcută.

Lee Jae Wook este un actor debutant care va avea rolul celui de-al doilea actor masculin principal. El a a jucat anterior în drame precum „Memories of the Alhambra” (ca rol de sprijin) și “Search WWW”. Actorul rookie va avea de interpretat rolul logodnicului lui Kim Hye Yoon, genul de băiat rău carismatic.

Echipa de producție spune că triunghiul amoros dintre cei doi protagoniști masculini principali și eroina principală are o chimie incredibilă care îi va ține pe jar pe spectatori.

Lee Tae Ri va avea și el un rol comic în dramă. El este cunoscut pentru rolurile sale din drame cum ar fi „Rooftop Prince” (2012), „Ship Ship” (2017) și „Voice 3 (2019)”. Aici va avea rolul Spiritului Calmar Uscat, pentru că de fiecare dată când personajele mănâncă acest pește, spiritul își face apariția. El îi va dezvălui eroinei principale că defapt este un personat dintr-o poveste.

Alături de cei menționați mai sus mai avem și nume precum veteranul Eom Hyo-seop („That Psychometric Guy) care va da o notă mai serioasă dramei, Choi Jin-ho („Item”) și Ji Soo-won („Sound of Your Heart: Reboot). De asemenea, liceul va avea o echipă de trei băieți chipeși numită A4 din care fac parte și  Kim Young Dae și Jung Gun Joo  

Drama va fi difuzată în luna septembrie. Hai să urmărim imagini de la citirea scenariului și imaginile personajelor.

stilccuts1

Kim Hye Yoon – Eun DanOh

 Rowoon din SF9 – Numărul 13/Haru

Naeun din April – Yeo JuDa

Lee JaeWook – Baek Kyung

Kim YoungDae – Oh Nam Joo 

Jung Gun Joo – Lee DoHwa

Alte fapte interesante:

În „SKY Castle„, Kim Hye Yoon a jucat cu Chani din SF9. De data aceasta, va fi Ro Woon cel de care este îndrăgostită.

În webtoon personajele principale au o diferență de înălțime uriașă, iar în dramă se va întâmpla la fel, pentru că Kim Hye Yoon are doar 160 cm, iar RoWoon are de 190.5 cm.

Iată și alte imagini din webtoon:

Aici îl avem pe protagonistul masculin:

Aici este grupul de chipeși A4:

 

Surse: dramabeans, kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s