Sung Hoon, Han Bo Reum și Baro din B1A4 devin eroii care își vor salva compania

Drama “Level Up” lansează noi imagini cu munca grea a protagoniștilor principali.

„Level Up” este o noua comedie romantică despre un expert în restructurare numit Ahn Dan Te (jucat de Sung Hoon) și o gameriță numită Shin Yeon Hwa (jucată de Han Bo Reum), care fac echipă pentru a salva o companie de jocuri de la faliment. În dramă va juca, de asemenea, Baro din B1A4, ca și Kwak Han Cheol, un nou angajat de la compania lui Ahn Dan Te care se îndrăgostește de Shin Yeon Hwa.

În pozele recent lansate, Sung Hoon arată neiertător în rolul tipului de gheață Ahn Dan Te, un personaj care lucrează cu o precizie meticuloasă, de robot, și este notoriu pentru faptul că nu și-a exprimat niciodată emoțiile.

Deși Ahn Dan Te pare a fi rigid și grozav în exterior, dragostea sa drăguță față de prietenul și colegul său Park Gil Woo (interpretat de Danny Ahn) indică ceva mai moale sub exteriorul său rece. În plus, chimia lui de dragoste-ură cu Shin Yeon Hwa – cu care nu are aproape nimic în comun – îi va permite să dezvăluie lent o parte mai vulnerabilă și mai umană a sa.

Fotografiile lui Han Bo Reum arată că personajul său Shin Yeon Hwa este panicat și că fuge de ceva sau de cineva. Ascunzându-și fața cu o mască, Shin Yeon Hwa scanează nervos mediul înconjurător și fuge printr-o stație de metrou în timp ține telefonul la ureche, ridicând curiozitatea spectatorilor cu privire la ceea ce o face să se grăbească așa de tare.

În cele din urmă, un al treilea set de fotografii este cu personajul lui Baro, Kwak Han Cheol, care lucrează din greu cu o cască de siguranță pe cap. La acest loc de muncă din orașul său natal, Kwak Han Cheol se va întâlni pentru prima dată cu Shin Yeon Hwa, motivându-l să se mute la Seul și marcând începutul unei relații speciale între cele două personaje.

„Level Up” are premiera în 10 iulie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s