Zelo a vrut să fie fotbalist + idolii de generație 1 și 2 care l-au influențat

Invitat la o emisiune radio cu ocazia debutului solo, membrul B.A.P. a povestit despre visele sale din copilărie și cei care l-au influențat să devină idol.

În timpul interviului acordat emisiunii  ‘Cultwo Show‘  de la SBS Power FM, fostul rapper din B.A.P a dezvăluit că la început își dorea să fie jucător profesionist de fotbal.

„Când eram în școala primară, visul meu a fost să devin jucător de fotbal, dar am ajuns să-i plac pe Jang Woo Hyuk, Yunho și G-Dragon, după aparițiile lor la programul de divertisment de la SBS ‘X-Man‘ și din acest motiv, am început să visez să devin și eu cântăreț”, a recunoscut el.

Cand a fost intrebat daca el este încă bun la fotbal, Zelo a marturisit că faptul că a crescut atât de brusc în înălțime l-a făcut să nu fie la fel de bun ca înaite, adăugând: „Cred că abilitățile mele atletice au stagnat prea mult pentru a fi bun la fotbal. „

Zelo promovează în prezent albumul său solo de debut „Distance„, produs de el, și pentru care a lansat două MV-uri ale melodiilor sale: „Questions”, melodia de titlu, și “Flash, Party!”, o piesă cu un dans incredibil și un ritm la fel.

Voi le-ați ascultat?

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s