Poliția a arestat un bărbat sud-coreean acuzat că și-a bătut soția vietnameză

Un bărbat sud-coreean, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat sâmbătă fiind bănuit că și-a agresat soția și îşi abuza fiul.

Potrivit poliției, omul este acuzat că și-a atacat soția, în vârsta de 30 de ani, timp de trei ore, joi de la ora 21:00, în prezența copilului. Victima s-a căsătorit şi a migrat în Coreea din Vietnam.

Scurtă povestire: Soția a făcut mâncare vietnameză, dar soțul a comandat pui și nu suportă mâncare făcută de soția lui.

Dialogul din videoclip:

El: Ascultă ce vorbești. Ascultă-te ce spui. Ți-am spus să nu gătești. Trebuie să mănânc mereu mic dejun? Minți? Unde este puiul?

Femeia: În frigider

Soțul: Tu unde ești? Ți-am spus să nu faci (mâncare vietnameză), ți-am spus că mănânc pui. Asta am spus. Unde este puiul? Ți-am spus să nu gătești mâncare vietnameză. Ți-am spus sa nu faci asta. Ți-am spus că o să comand mâncare. Așa că de ce ai gătit? Ce era așa important?

Femeia: Îmi este frică

Soțul (continua cu loviturile în mod repetat la nivelul capului și stomacului, în timp ce ea încearcă să se apere): Râzi de mine? Da? Ți-am spus să nu faci asta. Ce e cu mâncarea aia? Ți-am spus să nu gătești. Ți-am spus să îți schimbi comportamentul. Dar de ce nu asculți? Nu trebuie să gătești! Nu îmi place! Și de ce plângi? Nu plânge. Sunt supărat. Ți-am spus! Pune copilul la culcare mai repede!

Un videoclip cu asaltul fizic și verbal, care a avut loc la casa cuplului din Yeongam, provincia Jeolla de Sud, a fost postat pe rețelele de socializare în dimineața zilei de sâmbătă, publicul fiind şocat. Facebook a adăugat de atunci un mesaj de avertizare asupra videoclip-ului pentru conținutul său violent.

În video se vede cum bărbatul lovește femeia peste față şi continua cu loviturile în mod repetat la nivelul capului și stomacului, în timp ce ea încearcă să se apere. Băiețelul în vârstă de 2 ani este văzută plângând lângă mama lui și în cele din urmă, fuge când bătăile escaladează.

Nu ți-am spus că nu ești în Vietnam?” omul strigă în video.

Stația de poliție Yeongam a declarat că victima și copilul au fost mutați într-un adăpost local pentru protecție, după ce o declarație a fost depusă vineri la ora 08:07. O cunoștință a victimei de origine vietnameză, care a raportat cazul poliției, a declarat că suspectul o ataca pe soția sa „pentru că nu vorbea fluent coreeană„. Poliția a identificat locația suspectului și l-a arestat sâmbăta la ora 17:00.

Victima primește tratament medical pentru fracturile suferite. Centrul pentru Drepturile Femeilor Migrante din Coreea a declarat vineri că acesta oferă sprijin victimei.

În ancheta care a urmat, suspectul i-a spus poliției că a fost băut la momentul incidentului, iar oficialii au declarat că a fost arestat fără un mandat, în urma posibilității unei răzbunări.

Un oficial de la Uniunea femeilor vietnameze din Coreea de Sud a declarat pentru The Korea Herald, “Bărbații care aplică violența domestică împotriva femeilor migrante în Coreea sunt rareori pedepsiţi,” de asta “victimele abuzului de către soț solicită, de obicei, ajutor din partea organizațiilor pentru drepturile femeilor sau centre multiculturale de sprijin familial, în loc să ia măsuri legale.”

Oficialul a adăugat că victima se teme că familia ei din Vietnam va afla despre ce s-a întâmplat, în urma videoclipului răspândit pe scară largă prin intermediul rețelelor sociale.

Sursă

5 gânduri despre „Poliția a arestat un bărbat sud-coreean acuzat că și-a bătut soția vietnameză

 1. Get a fancy 👐✌

  Doamne fereşte cum o lovea, mai era şi copilul acolo, plin de pârliţi care îşi arată puterea cu o femeie ca dacă îşi pune forţa cu un bărbat si’o primea in bot pârlitu pl, jeguri de bărbaţi, oh wait ăia nu sunt bărbaţi sunt pussyuri cct

  Apreciază

  Răspunde
 2. Jungkookie

  E terifiant ce vad!! Cum poate ca barbat sa ridice palma la o femeie care i-a daruit un copil? Doamne saracul copilas ce plangea….cred ca acum este traumatizat….saraca femeie….ar trebui sa divorteze pentru ce i-a facut!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Ariana

  Cruzimea cu care lovește șochează , prezența copilului arată o certă dezumanizare.
  Se poate numi OM cel care este insensibil la disperarea unui copilaș ?

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s