L (INFINITE) și Shin Hye Sun sunt o pereche adorabilă și în spatele camerelor de filmare

Watch: INFINITE’s L And Shin Hye Sun Are Adorable And Ship-Worthy In Making Video For “Angel’s Last Mission: Love”

În noul clip din spatele camerelor de filmare pentru drama “Angel’s Last Mission: Love,” L din INFINITE și Shin Hye Sun au parte de o întâlnire distractivă.

Aceștia merg la picnic în parc, se dau cu bicicleată și se plimbă pe malul râului, bucurându-se de priveliște și tachinându-se reciproc.

Înainte de a lua picnicul, L îi spune lui Shin Hye Sun, Dacă nu ai cu cine să faci asta, fă-o cu mine.” La această replică, actrița se uită la staff și spune – „El tocmai m-a cerut în căsătorie„, iar L a continuat, „Căsătorește-te cu mine, Yeon Seo” (numele personajului pe care îl interpretează actrița).

Spre sfârșitului clipului vedem cum cabina de făcut poze le cam dă ceva bătăi de cap protagoniștilor. După câteva secunde amândoi spun că au dat-o în bară și încep să ceară bani pentru a mai face încă o poză. Dar L și Shin Hye Sun au fost salvați de regizor care a venit să-i salveze.

La sfârșit, actrița arată spre fața membrului din trupa INFINITE și spune “DiCaprio”, iar L rușinat îi zice să se oprească. Dar Shin Hye Sun continuă să-l tachineze, iar idolul încearcă să-i pună degetul la gură în semn de liniște, când aceasta zice repede “Kim DanCaprio.”

Apoi, în timp ce râdea, i-a zis să tacă.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s