L din INFINITE, Shin Hye Sun și Lee Dong Gun zâmbesc și sunt motivați pe platourile de filmare

INFINITE’s L, Shin Hye Sun, And Lee Dong Gun Are Passionate And Hard-Working On “Angel’s Last Mission: Love” Set

Angel’s Last Mission: Love” a dezvăluit ultimele imagini din spatele camerelor de filmare!

Chiar dacă serialul difuzat pe postul KBS s-a terminat, producția a vrut să ne mai arate pentru o ultimă oară cum au stat lucrurile pe platourile de filmare. Deși, în principiu, “Angel’s Last Mission: Love” este un serial fantasy romantic, acesta a avut și elemente de comedie, mister și chiar puțin horror, devenind astfel o dramă complexă și extraordinară, care ne-a făcut nopțile de miercuri și joi să fie mai frumoase.

În ultimele fotografii lansate, îi vedem pe cei trei protagoniști – Shin Hye Sun, Myungsoo și Lee Dong Gun. Actrița a interpretat rolul unei frumoase balerine, Lee Yeon Seo, care din cauza întâmplărilor nefericite din viața ei, devine rece și arogantă. Membrul trupei INFINITE l-a jucat pe Kim Dan, îngerul buclucaș, optimist și plin de viață, iar Lee Dong Gun a fost producătorul care a încercat s-o readucă pe scenă pe protagonistă.

În primele două poze, L și Shin Hye Sun ne zâmbesc călduros și fac semnul victoriei. Shin Hye Sun este îmbrăcată în pijamale și ține în brațe o pernă, iar L poartă o ținută casual, care îi vine perfect, și este degajat.

În următoarele imagini îi vedem pe Lee Dong Gun și actriță cum își repetă replicile, fiind foarte serioși fie că stau pe canapea sau la masă. Pe actor, de asemenea, îl mai vedem și în sala de repetiții a corpului de balet, fiind îmbrăcat într-o ținută aproape neagră, cum ne-a obișnuit și până acum.

Ultima fotografie ni-l înfățișează pe L, cum stă în biserică și se pregătește să-și filmeze următoarea scenă. Lângă acesta, se află regizorul care îi explică cum trebuie să joace și ce emoții ar trebui să transmită.

Un gând despre „L din INFINITE, Shin Hye Sun și Lee Dong Gun zâmbesc și sunt motivați pe platourile de filmare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s