Distribuția dramei “Angel’s Last Mission: Love” își la revedere și spune ultimele gânduri

“Angel’s Last Mission: Love” Cast Says Goodbye And Shares Thoughts Ahead Of Finale

Distribuția serialului “Angel’s Last Mission: Love” și-a împărtășit impresiile despre dramă și personajelor cărora le-au dat viață.

Pe 11 iulie la ora 22:00 (Coreea de Sud), drama marca KBS de miercuri-joi a difuzat ultimul episod. De-a lungul perioadei de difuzare, producția fantasy ne-a arătat o frumoasă poveste de dragoste, o lume formidabilă a baletului, un univers angelic și o chimie extraordinară între actori.

Toate aceste elemente i-au cucerit și făcut pe telespectatori să urmărească “Angel’s Last Mission: Love” într-un număr foarte mare.

Shin Hye Sun, care a impresionat fanii cu actoria sa și talentul în balet, a spus – „Cred că mi-l voi aminti [serialul] ca pe un proiect foarte prețios, până în punctul în care mi-aș dori să aduc înapoi ‘Angel’s Last Mission: Love’ și pe Lee Yeon Seo chiar și după trecerea anilor. Am trăit ca Yeon Seo pentru șase sau șapte luni cam de când am început să mă pregătesc pentru scenele de balet și, din acest motiv, nu conștientizez că s-a terminat. Vreau să le mulțumesc din suflet celor care au vizionat drama noastră.”

L din INFINITE l-a jucat pe Kim Dan, un înger care a descoperit că poate avea sentimente de dragoste pentru o ființă umană. „Am învățat atât de multe după ce l-am jucat pe Kim Dan, un personaj cu multe farmece. Pentru mine a fost foarte important, deoarece am reușit să arăt o nouă latură. Timpul pe care l-am petrecut ca Dan din ‘Angel’s Last Mission: Love’ a fost distractiv și am fost fericit. Vreau să le mulțumesc sincer celor care ne-au dăruit atât de multă iubire”, a declarat L.

Lee Dong Gun l-a jucat pe Ji Kang Woo, un producător de spectacole de balet cu multe secrete, care are o latură întunecată și dramatică. Acesta a spus, „Prin intermediul acestui serial, am putut să învăț mai multe despre balet și am devenit cumva atașat de acest stil de dans. Vreau să le mulțumesc nu doar actorilor și celor din staff, dar și dansatorilor care au făcut drama și mai frumoasă. Vă rog să vă uitați până la sfârșit și să susțineți cuplul Dan-Yeon.”

Kim Bo Mi, care a interpretat-o pe balerina Geum Ni Na, a zis – „Cred că-mi voi aminti pentru mult, mult timp cât de mult am muncit pentru acest personaj. A fost o onoare să lucreaz cu niște oameni minunați – regizorul, cei din staff, actorii și dansatorii. Datorită susținerii oferite de cei care s-au uitat, am avut putere până la finalul filmărilor. Vă mulțumesc din suflet.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s