HaHa îi transmite un mesaj emoționat lui Lee Kwang Soo cu ocazia zilei de naștere

HaHa simte doar iubire pentru colegul său din Running ManLee Kwang Soo!

Pe 14 iulie, HaHa a sărbătorit ziua de naștere a prietenului și colegului lui de emisiune postând pe Instagram o fotografie cu Lee Kwang Soo în timp ce arunca cu o cană cu apă înspre el.

Aceasta a scris și un mesaj – „Pentru Kwang Soo, pe care îl iubesc. Îți doresc un sincer La mulți ani! Încă din zilele de burlăcie, nu a existat alt prieten mai mic ca mine cu care să mă simt mai confortabil decât cu tine. Prietenul meu grijuliu și atent… prietenul meu mai mic, care uneori pare un profesor… prietenul meu care uneori este ca un copil inocent și blând. Cum arată și poza, voi fi alături de tine orice ai face tu. Când vei merge pe un drum înflorit și acoperit cu aur, argint și nestemate, voi fi în spatele tău aplaudându-te, iar când vei merge pe un drum singuratic acoperit de spini, voi merge alături de tine. Când vom fi supărați pentru că nu mai vedem ieșirea sau drumul bun în viață, hai să ne ținem strâns de mâini. Te iubesc, prietenul meu!”

HaHa a pus și câteva hashtag-uri – “Lee Kwang Soo,” “HaHa,” “Prietenul Meu,” “La mulți ani,” “Te iubesc,” “Ești un trădător, dar de asemenea ești și cel mai bun la a fi un prieten loial,” “Derbedeul care câștigă bani din trădare” și “Loialitate.”

Lee Kwang Soo de asemenea a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținere – „Le mulțumesc din suflet tuturor persoanelor care m-au felicitat de ziua mea. Faptul că voi vă reamintiți de ziua mea în fiecare an și că-mi trimiteți scrisori sincere, cadouri și mesaje de felicitare îmi oferă multă putere. Mereu voi da tot ce am mai bun pentru a vă răsplăti pentru iubirea nemeritată și vă voi prezenta numai lucruri bune.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s