IU și Yeo Jin Goo sunt la clipe distanță de un sărut în drama „Hotel Del Luna”

IU And Yeo Jin Goo Are Moments Away From A Kiss In “Hotel Del Luna”

Drama de pe tvN „Hotel Del Luna” a dezvăluit alte cadre culminante între IU și Yeo Jin Goo, care sunt la secunde distanță de un sărut!

Imaginile cu scena de sărut au crescut anticipările pentru următorul episod, mai ales când Goo Chan Sung (jucat de Yeo Jin Goo) i-a spus doamnei Jang Man Wol (jucată de IU) „Mă gândesc la tine chiar mult și intens” în ultimul episod.

Această scenă a fost dezvăluită printr-un video special înainte de premiera show-ului și a creat o groază de discuții în media. Ce întîmplare a dus la sărut sau ce poveste romantică se va isca pe urmă rămâne să fie dezvăluit.

Chimia dintre cei doi eroi principali este un rezultat al actoriei dintre IU și Yeo Jin Goo, întrucât actorii au spus, cu ceva timp în urmă, că ei au învățat un pic unul de la altul pe platoul de filmare.

Producătorul dramei a explicat: „IU și Yeo Jin Goo au o energie optimistă și bine dispusă, care aduc buna dispoziție la toți cei din jur, și ei mereu filmează într-o atmosferă pozitivă datorită chimiei dintre ei. Începând cu episodul 4, care este difuzat astăzi (21 iulie), modul în care Man Wol și Chan Sung privesc unul la celălalt se va schimba. În același timp, mai multe istorii interesante care se întâmplă la Hotel Del Luna vor ieși la iveală. Vă rog să rămâneți alături pentru a vedea „romantica horror” dintre cei doi, dar și să aflați istoriile fantomelor de la hotel.”

Dar voi priviți drama „Hotel Del Luna”?

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s