Jeonghan din Seventeen e tipul ce va putea obține o reducere chiar și în Indonezia

Wonwoo, Jeonghan și S.Coups din Seventeen au mers într-o călătorie în Indonezia, prin intermediul emisiunii „Battle Trip”.

La fel ca multe persoane care merg într-o țară străină, Jeonghan a învățat câteva fraze în indoneziană, cum ar fi „E scump”, „Făceți-mi o reducere vă rog” sau „Vă mulțumesc”. De îndată ce idolii au mers să facă cumpărături, Jeonghan și-a demonstrat deja noile cunoștințe. El i-a spus unei femei care vindea haine că prețul era prea scump. La început ea nu plănuia să scadă din preț, dar l-a scăzut doar pentru el.

După ce idolul a căpătat mai multă încerede în sine, a încercat să negocieze cu un alt vânzător, utilizând cuvântul în mahal pentru „e scump”. Dar a dat greș, iar S.Coups doar a stat alături și a privit situația cu amuzament.

Însă Jeonghan nu a renunțat, reușind să obțină mai apoi alte două reduceri. Cu ajutorul cunoștințelor lui minime de engleză de la Wonwoo, el a cumpărat accesorii la un preț mai ieftin.

Chiar dacă el nu vorbește limba corect, Jeonghan a negociat să obțină un preț mai ieftin, la cel puțin 3 cazuri din 4. Urmăriți abilitățile lui Jeonghan de mahal începând cu clipa 5:52.

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s