Se crede că TREASURE13 va sta în „cutia cu comori” mai mult timp decât era preconizat

Niște persoane din industrie declară că planurile de debut a noului grup masculin de la YG Entertainment par să fie date peste cap, din cauza scandalurilor numeroase cu care se confruntă agenția.

Cu ceva timp în urmă, fostul conducător al YG Entertainment, Yang Hyun Suk, a informat fanii că debutul trupei TREASURE13 va avea loc în perioada mai-iulie. Domnul Yang a mai promis fanilor că grupul va avea o serie de lansări de muzică imediat după debut.

Însă, în luna iunie, Yang Hyun Suk a demisionat public din poziția sa la YG Entertainment. După aceea, producătorul a fost supus unei investigații de către poliție pentru solicitarea de prostituate.

Cu poziția actuală al lui Yang Hyun Suk, producătorul ce se ocupa de planurile de debut ale trupei TREASURE13, mai multe persoane din industrie consideră că noul grup va sta în „cutia cu comori” mai mult decât s-a preconizat. Știrile media declară că numeroasele scandaluri, cum ar fi investigația „Burning Sun”, investigația în cazul de droguri al lui B.I și altele, vor continua să afecteze planurile de promovare a artiștilor actuali și viitori de la YGE pentru o perioadă de timp.

Între timp, doi foști stagiari ce au fost eliminați de la „YG Treasure Box” și-au făcut debutul ieri. După ce au părăsit YG pentru a se alătura la C9 Entertainment, Lee Byung Gon și Kim Seung Hoon au debutat cu succes pe 23 iulie ca membri ai trupei CIX.

sursa (1)

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s