Un politician solicită o investigație în cazul de manipulare de voturi de la „Produce X 101”

Omul de afaceri Ha Tae Kyung de la Bareun Future Plans a criticat puternic controversa de falsificare a voturilor a showului „Produce X 101” de pe Mnet.

În dimineața zilei de 24 iulie, domnul Ha a dezvăluit pe pagina sa de Facebook următoarele: „Manipularea voturilor de la „Produce x 101” este considerată ca o angajare fără sens și o escrocherie. Pentru că sunt prea multe postări ce solicită renumărarea voturilor, eu am încercat să verific acel conținut.”

După, el a evidențiat următoarele: „Se poate confirma că rezultatele voturilor au fost falsificate. Numărul voturilor stagiarilor de pe primul loc până la locul 20 sunt multipli ale unui număr (primul loc multiplicat cu 178, locul 20 multiplicat cu 38, toate sunt la fel), ale constantei 7,494,44, adică 0,05% din numărul total al voturilor. Când am întrebat matematicienii cunoscuți, ei au spus că posibilitatea de a primi o combinație a acestor 20 de numere este aproape imposibilă în matematică. Asta înseamnă că rezultatele voturilor au fost pregătite de înainte.”

​„Nu sunt sigur dacă rezultatele actuale au fost schimbate prin manipulate de voturi. Vom ști cu siguranță imediat ce rezultatele adevărate vor fi publicate. Însă, manipularea de voturi la un program de supraviețuire ale adolescenților, cum este „Produce X 101”, este o acțiune fără sens. Ei (cei de la Mnet) au înșelat și au rănit fanii care au trimis mesaje pentru a-și vota favoriții.

Chiar mai mult, aceasta va servi populației tinere ca exemplu de democrație. Noi trebuie să ne amestecăm în actualele investigații de partea procuraturii pentru a scoate adevărul la iveală.”

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s