Idolii înrolați din SHINee, EXO, INFINITE, BTOB, 2AM și alții înregistrează o melodie pentru armată

Enlisted Idols From SHINee, EXO, INFINITE, BTOB, 2AM, And More Record Army Song Together

Potrivit unei știri de la SpoTV News din data de 25 iulie, mai multe vedete s-au alăturat pentru a înregistra o piesă pentru armată în timp ce își desfășoară serviciul militar obligatoriu!

Știrea a și precizat ce actori și idoli vor participa: Onew și Key din SHINee, Xiumin din EXO, Jo Kwon și Jeong Jinwoon din 2AM, Yoon Ji Sung din Wanna One, Sunggyu din INFINITE, Changsub din BTOB, actorii Kim Min Suk și Lee Jae Kyoon. Se zvonești că au terminat de înregistrat piesa.

O sursă a declarat pentru SpoTV News că, decât cântecele militare rigide și masculine pe care oamenii le cunosc de obicei, acesta este un nou tip de melodie care va fi ușor de cântat și promovează imaginea că serviciul militar este prietenos. Sursa a spus, “Am auzit că înregistrarea a mers bine, deoarece au luat parte celebrități care sunt ofițeri militari cu aptitudini excelente.”

Pe 24 iulie, cântărețul Hong Seok Min a postat o poză cu idolii de la înregistrări – “Vă mulțumim că ați lucrat din greu. Probabil a fost enervant să primiți directive de la mine, haha. Oricum, sper că o să vă terminați serviciul militar sănătoși.” Hong Seokmin la hashtag-uri a pus numele idolilor de mai sus, plus “#And #ChaHakYeon #Lim Seung Kyun.” Cha Hak Yeon este numele lui N din VIXX care este în armată.

Imagine

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Idolii înrolați din SHINee, EXO, INFINITE, BTOB, 2AM și alții înregistrează o melodie pentru armată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s