iKON a ținut primul concert fără B.I cauzând fanilor emoție și plânsete +” #頑張ってiKON” pe locul 1 în tendințe globale!

iKON a susținut primul concert fără liderul lor, Hanbin!

În data de 27 iulie, băieții din iKON au început turneul în Japonia: 2019 Japan Tour în Fukuoka. Aceasta este prima dată când membrii au promovat în formulă de 6, după plecarea lui B.I din trupă.

Cu această ocazie, fanii au răspândit un hashtag pe Twitter pentru a le arăta deplina susținere băieților:  #頑張ってiKON (#GoodluckiKON). Acesta a fost în tendințe globale pe locul 1 ore în șir, și a ajuns chiar în tări precum: USA, Germania, Canada, India, Indonezia și altele.

Părțile lui B.I au fost șterse din majoritatea melodiilor. Dar pentru restul, care nu au fost șterse, Bobby a făcut rap pe fazele lui Hanbin, Chanwoo l-a ajutat în unele dăți, iar Junhoe, Yunhyeong și Donghyuk au cântat fazele de vocal ale lui B.I.

Înainte de a cânta ultima lor melodie, Jinhwan nu s-a putut abține și a spus: „Îmi pare rău pentru îngrijorarea pe care v-am cauzat-o, vă mulțumesc pentru că ne susțineți”, iar apoi a izbucnit în râuri de lacrimi. În acel moment, toată lumea și toată zona concertului a început să plângă, auzindu-se atât de pe scenă, cât și de la fani plânsete și suspine în timp ce cântau toți împreună „Wait For Me„.

Din toate expresiile și constatările, se pare că membrii din iKON nu au fost lăsați să se exprime liber despre toată situația și au fost forțați să nu spună nici un cuvânt despre B.I.

Bobby chiar a spus: ”Vreau să-mi exprim sentimentele dar…”, și s-a întors la ce făcea, dând de înțeles că este obligat să urmeze scenariul pentru concertul japonez.

Fanii chiar au văzut și auzit că Bobby a fost nervos și supărat pe tot parcursul serii, cântând fazele sale și ale lui Hanbin într-un mod deosebit de până acum.

Un gând despre „iKON a ținut primul concert fără B.I cauzând fanilor emoție și plânsete +” #頑張ってiKON” pe locul 1 în tendințe globale!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: