Mnet este în căutare de noi locații pentru ediția din acest an a premiilor „MAMA 2019”?

După cum probabil știți deja, în 2018, festivitatea de premiere „Mnet Asian Music Awards” s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile, fiecare spectacol fiind ținut într-o țară diferită, Coreea, Japonia și Hong Kong, iar în acest an am putea avea parte de surprize. Potrivit rapoartelor, Mnet intenționează să schimbe locațiile!

Datorită creșterii tensiunilor politice dintre Japonia și Coreea de Sud, precum și protestelor violente în curs de desfășurare în Hong Kong, există probabilitatea ca în 2019 acestea două regiuni să nu mai poată servi drept gazdă pentru evenimentul grandios de la Mnet, prin urmare, organizatorii iau în calcul posibilitatea de a căuta noi locații.

Potrivit celor de la Munhwa Daily, reprezentanții de la Mnet încă nu au decis formatul evenimentului din decembrie și nici nu s-au gândit la alte locații. Având în vedere cele menționate mai sus, mulți sunt de părerea că festivitatea ar putea fi desfășurată în Singapore, Macau, Vietnam, Thailanda, Malaezia, Filipine sau chiar Indonezia, în cazul în care cele două opțiuni inițiale nu vor putea fi puse în practică.

Deoarece în luna august „MAMA” dezvăluie primele detalii cu privire la spectacol (anunță data și locațiile), ar trebui să ne așteptăm la informații noi în viitorul apropiat.

sursa

4 gânduri despre „Mnet este în căutare de noi locații pentru ediția din acest an a premiilor „MAMA 2019”?

 1. Dee

  Ma bucur ca organizatorii se gândesc și la siguranța artiștilor. Dar probabil pana atunci ce vor mai schimba multe.
  Oricum, cred ca Singapore e cea mai buna opțiune.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Ale

  Numai bine fac ei o singura locatie in Corea ca oricum 98% din artisti sunt de acolo?Si plus de asta cine sta sa se uite 3 zile la un award show?Defapt cine a mai vazut un award show de 3 zile?
  Sa faca si ei o singura zi ca inainte,ca de cand cu 3 zile a scazut calitatea extrem de mult,dar normal ca ei vor sa faca 3 zile pentru $$$ din bilete si banii de la agentiile mici ca sa ii lase sa faca o performanta.Plus pe langa asta ar trebui sa se impace cu YG si SM fiidca e o pierdere mare daca BP,Winner,NCT si Red Velvet nu sunt acolo.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s