GAON certifică cu platină mai multe albume și melodii k-pop

Clasamentul GAON certifică cu platină următorii artiști k-pop!

După cum știți deja, la începutul anului trecut, Asociația Coreeană a Industriei Muzicale a decis să introducă un nou sistem de certificare pentru vânzările de albume, descărcări de melodii și streaming online. Începând cu 1 ianuarie 2018, Gaon Chart a început să certifice cu platină albumele care au înregistrat peste 250.000 de exemplare vândute, cu dublă platină pe cele care au trecut de 500.000, iar melodiile care au depășit peste 100.000.000 de ascultări sau 2,5 milioane de descărcări au fost certificate cu același statut.

Ei bine, BTS, TWICE și Ben sunt noii cântăreți care au fost apreciați cu acest statut pentru vânzări digitale! Potrivit rapoartelor, artiștii au obținut platină pentru cele 100 de milioane de ascultări adunate de piesele „IDOL”, „Yes or Yes” și „180 degree”. Între timp, „Don’t Give It To Me” de la Hwasa din MAMAMOO și Loco obține platină pentru 2,5 milioane de descărcări.

De asemenea, GAON a certificat și două albume de la BTS! S-a dezvăluit că „Love Yourself: Tear” a primit statutul de „2 M” pentru cele peste 2 milioane de exemplare vândute, iar „BTS World” obține dublu platină pentru cele 500.000 de copii vândute.

Felicitări tuturor artiștilor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s