Hanhae și Han Ji Eun sunt într-o relație

Presa a dezvăluit că rapperul Hanhae și actrița Han Ji Eun sunt într-o relație de ceva timp.

Pe 12 august, Sports Chosun a raportat că cei doi s-au întâlnit printr-un prieten comun și au început să se întâlnească în decembrie anul trecut.

O sursă de la agenția  lui Han Ji Eun, HB Entertainment, a confirmat publicației de știri pe 15 iulie: „Este adevărat că se întâlnesc.” Pe de altă parte, agenția lui Hanhae, Brand New Music, a declarat: „Hanhae este în armată, deci nu poate fi într-o relație ”, dar Hanhae însuși a dezvăluit pentru Sports Chosun: „ Este adevărat că ne întâlnim. Cu toate acestea, slujesc în armată și sunt prudent, deoarece eticheta de „relație” poate deveni o parte a imaginii mele de artist. Vă rog să amânați perioada anunțului până la sfârșitul anului. „

Câteva săptămâni mai târziu, pe 8 august, Brand New Music a declarat pentru Sports Chosun: „L-am sunat ieri pe Hanhae, iar el spune că sunt la stadiul în care s-ar putea despărți” și, ulterior, a anunțat „S-au despărțit”.

Cu toate acestea, o sursă de la HB Entertainment a declarat că Hanhae și Han Ji Eun nu s-au despărțit, iar o sursă de la Brand New Music a retras recent afirmațiile făcute spunând pentru Sports Donga: „Este adevărat că în prezent se întâlnesc. Cu toate acestea, nu vă putem spune detaliile, întrucât este vorba despre viața sa privată și el este în prezent în armată.”

Hanhae s-a înrolat pe 7 februarie și în prezent lucrează ca polițist. Han Ji Eun joacă în prezent în drama JTBC „Melo Is My Nature”.

 

Sursa

Un gând despre „Hanhae și Han Ji Eun sunt într-o relație

  1. Pingback: Hanhae și Han Ji Eun s-au despărțit | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s