‘2019 K-Asian Festival’ vorbește după ce mai mulți artiști și-au anulat participarea

Pe 13 august, reprezentanți ai evenimentului ‘2019 K-Asian Festival‘ au vorbit despre artiștii MAMAMOO, Kim Jae Hwan și fromis_9 care au anulat participarea.

Anterior, agențiile artiștilor MAMAMOO, Kim Jae Hwan și fromis_9 au înștiințat fanii că au decis ca idolii să nu mai participe la ‘2019 KAF’. Companiile au declarat că original, artiștilor le-a fost promis un eveniment cu intrare liberă pentru fani. Cu toate acestea, după ce au fost confirmați participanții, ‘2019 KAF’ a dezvăluit că va pune în vânzare bilete. Fiind considerat o violare a contractului, MAMAMOO, Kim Jae Hwan și fromis_9 au anulat participarea la concert.

Ca răspuns, „KAF” a declarat: „Concertul ‘KAF’ a fost programat pe 25 august și se va desfășura așa cum a fost plănuit. Din păcate, MAMAMOO, Kim Jae Hwan și fromis_9 nu vor participa, din cauza greșelilor în organizare. Ne cerem scuze pentru crearea de probleme din cauza neglijenței noastre, în calitate de organizatori ai unui eveniment la scară largă. Promitem să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru oricine va dori să își anuleze și ramburseze biletele.

„KAF” a continuat: „Evenimentul se va desfășura cu artiștii rămași, dar și cu unii noi, ce urmează să fie adăugați distribuției. Vom începe și să rambursăm orice anulare a biletelor începând din 16 august, prin intermediul unei cereri.

‘2019 K-Asian Festival’ se va desfășura în perioada 23-25 august la Incheon Asiad Main Stadium, cu participarea unor artiști ca HyunA, BTOB, WINNER, KARD, MOMOLAND, CLC și GWSN.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s