O emisiune de pe Channel A discută despre Jihyo & Kang Daniel + întâlnirile în secret ale vedetelor

Emisiunea  Channel A “Rumor Has It”  a discutat recent despre diferitele moduri în care celebritățile își dau întâlnire în privat.

În legătură cu relația dintre Kang Daniel și Jihyo din TWICE, reporterul Kim Ji Hyun a împărtășit: „După doar trei ore de la rapoartele lor inițiale cu privire la faptul că se vedeau, ambele părți au confirmat oficial relația lor, afirmând că în prezent se întâlnesc fiind interesați unul față de celălalt.” Sleepy a adăugat: „Ei s-au cunoscut prin Im Seulong.”

În ceea ce privește obiceiurile practicate le întâlnirile private ale celebrităților, Lady Jane a dezvăluit: „Când sunt începători, idolii tind să se bucure de întâlniri noaptea în munți cum ar fi drumețiile, așa că nimeni nu le poate vedea. După ce activează de câțiva ani și încep să-și ia propriile mașini, încep să se întâlnească acolo și să călătorească la râul Han. După ce se mută din căminele lor și încep să își ia propriile case, se întâlnesc confortabil acolo.”

Ea a adăugat că Jihyo și Daniel se întâlneau frecvent la casa lui Kang Daniel din UN Village din cartierul Hannam. Cartierul este cunoscut pentru faptul că este foarte sigur și găzduiește multe vedete de top, inclusiv Taeyang și Min Hyo Rin, Lee Jong Suk și Park Na Rae.

Cu toate acestea, echipa emisiunii a început să se întrebe dacă cartierul era într-adevăr sigur, Hong Suk Chun insistând că mulți dintre prietenii săi celebri fuseseră prinși la întâlniri chiar în casele lor.

Kim Ji Hyun a dezvăluit: „Multe celebrități pot înțelege greșit acest lucru, dar, deși cartierul lor este sigur, există drumuri care duc la parcările subterane ale acestora. Dacă ești prins intrând acolo la un moment similar, asta devine o dovadă. Chiar și cu Kang Daniel și Jihyo, mai degrabă decât fotografii cu ei împreună, au existat fotografii în care intră separat în același loc. ”

În timp ce membrii distribuției și-au exprimat curiozitatea cu privire la modul în care sunt raportate știrile despre întâlniri, Kim Ji Hyun a dezvăluit: „Mulți oameni cred că aceste celebrități sunt prinse în ambuscadă, dar în cele mai multe cazuri, primim ponturi despre relații. Cu toate acestea, fără fotografii, rapoartele sunt adesea refuzate, astfel încât vom face știri doar dacă le-am confirmat pe deplin.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s